Borstvoeding is de normaalste zaak van de wereld en deze celebrities benadrukten dat op social media

Je baby voeden zou nooit een taboe moeten zijn.

borstvoeding

Uit vele onderzoeken blijkt dat borstvoeding goed is voor een baby, dus het wordt écht eens tijd dat we stoppen met het stigmatiseren van moeders die dit kunnen doen. Op Instagram benadrukt een grote groep celebrity moeders deze boodschap. En wat doen ze dat toch met prachtige foto's.

Halsey

Ter ere van World Breastfeeding Week plaatste zangeres Halsey een foto waarop te zien is dat ze haar eerste kindje Ender Ridley Aydin borstvoeding gaf. Het kleintje was toen nog maar een paar weken oud.

Emily Ratajkowski

Ook model Emily Ratajkowski maakt van borstvoeding absoluut geen taboe. Nadat haar zoon Sylvester Apollo Bear op 8 maart werd geboren, deelde ze op 11 maart een foto waarop ze haar kindje voedt.

Katherine Schwarzenegger

In augustus van 2020 beviel Katherine Schwarzenegger van haar eerste kindje met Chris Pratt en op Instagram showt de moeder trots een van haar nursing pads. (Swipe voor de foto)

Iskra

Influencer Iskra windt er geen doekjes om: borstvoeding geven is ontzettend zwaar. Op Instagram rekent ze dan ook meteen af met een ander taboe rondom borstvoeding, namelijk het niet geven ervan. "Het is niet oké dat er zoveel druk staat op vrouwen die het gewoon niet kunnen doen. Het is niet 'breast is best', maar 'fed is best'.

Ashley Graham

Borstvoeding geven in het openbaar? No biggie voor Ashley Graham. Want inderdaad, je moet je kindje gewoon op elk moment kunnen voeden.

Chrissy Teigen

Borstvoeding geven is ook voor Chrissy Teigen de normaalste zaak van de wereld. En ook haar oudste dochter Luna heeft het door, ze vroeg zelfs of haar moeder ook haar pop aan wilde leggen.

Kate Hudson

Elke moeder die na haar verlof weer aan het werk gaat weet hoe lastig het is om tussen de bedrijven door je kindje te voeden of te kolven. Iemand die dat ook al te goed weet is Kate Hudson, maar de actrice maakte er het beste van.

Kate Upton

Op Instagram uit Kate Upton haar ontevredenheid over de verwachting dat vrouwen na hun bevalling meteen weer back in shape zijn. Ook het model voelde deze druk, zo deelt ze. Ze probeerde al snel weer naar de sportschool te gaan en om perfect te eten, maar al snel besefte ze zich hoe gek dat eigenlijk was. Ze vindt dat nieuwbakken moeders wat liever voor zichzelf moeten zijn en deelde daarbij ook nog eens een liefdevolle foto waarop ze haar kindje voedt. Hear, Hear, Kate!

Lifestyle
  • Cosmopolitan US
  • BrunoPress, Instagram