Winnen: 4x een Lakrids by Bülow Valentijn selectiebox met zes verschillende smaken

Verrukkelijke drop voorzien van een laagje Belgische chocolade.

Lees ook

Vergeet zoetsappige kaartjes en teddybeerknuffels. De liefde gaat – zoals bekend gezegde al luidt – door de maag. Wil jij je lief (of gewoon lekker jezelf) trakteren op een unieke valentijnslekkernij? Dan zit je met de dropchocolaatjes van Lakrids by Bülow goed.

Lakrids by Bülow

Als iemand weet wat lekker snoep is, dan is het Johan Bülow wel. De Deense entrepreneur maakt al sinds 2007 de lekkerste drop – van zoete tot zoute drop tot zelfs Habanerodrop! – om niet veel later een wel heel speciaal dropje op de markt te lanceren: met Belgische chocolade bekleedde drop. In eerste instantie waren mensen sceptisch over de bijzondere drop, maar na het proeven werd die twijfel weggenomen. De combinatie van zoete drop met Belgische melkchocolade bleek een succesformule!

Na de komst van het eerste chocoladedropje genaamd A – The Original, volgden al snel meerdere smaken. Denk aan zoute drop in dulce chocolade of aan drop met passiefruitsmaak, omringd door witte chocolade. Aan smaakfantasieën geen gebrek bij Lakrids by Bülow.

Speciaal voor de Lakrids-genieter heeft het Deense merk nu wat leuks: een Valentijn selectiebox gevuld met de zes populairste smaken: A (het origineel), D (gezouten karamel en zoute drop), F (zoete drop met pure chocolade en zeezout), Klassiek (zoute drop met dulce chocolade), Aardbeiencrème (een combinatie van aardbeien, zachte room en zoete drop) en fruitige karamel (zoute drop omringd met een laagje dulce chocolade). Klinkt heerlijk! 

De Lakrids by Bülow Valentijn selectiebox met de zes populairste smaken.

Winnen

Loopt het water je spontaan in de mond bij het zien van deze heerlijke lekkernij? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Wij mogen namelijk 4x de Valentijn selectiebox weggeven ter waarde van 35 euro! Wil jij hier kans op maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?


Winnen: 4x een Lakrids by Bülow Valentijn selectiebox met zes verschillende smaken

Winnen: 4x een Lakrids by Bülow Valentijn selectiebox met zes verschillende smaken

Deze actie loopt tot en met 5 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook