Goed nieuws voor New Girl-fans: cast komt weer samen voor speciaal project

Hey girl, whatcha' doing?

Na zeven komische en hartverwarmende seizoenen kwam New Girl in 2018 tot een einde. Voor fans die de serie tot op de dag van vandaag nog steeds missen is er gelukkig goed nieuws: Zooey Deschanel (Jess), Hannah Simone (Cece) en Lamorne Morris (Winston) komen samen voor een nieuw New Girl-project.

Podcastserie

Met maar liefst 5 Primetime Emmy Awards-nominaties moge het duidelijk zijn dat de serie New Girl een hit was. Hoewel het erop leek dat de serie volledig tot een einde kwam in 2018, komt er nu toch een soort vervolgje. Zo komen Zooey Deschanel, Hannah Simone en Lamorne Morris samen voor een New Girl-podcast genaamd Welcome To Our Show.

Plot van de show

Lang hoeven fans niet te wachten op de podcast. 24 januari verschijnt de eerste aflevering Welcome To Our Show al. Entertainment Weekly schrijft dat de drie acteurs zullen terugblikken op de afleveringen van de serie en dat ze "nooit eerder vertelde verhalen en hun favoriete herinneringen aan het maken van de show onthullen." Daarnaast zullen we meer te horen krijgen over scènes die op het laatste moment zijn geschrapt uit de serie. Klinkt als een must hear voor New Girl-fans.

In een interview met EW vertelde Simone al dat ze het ontzettend fijn vond om weer met haar New Girl co-stars te werken. "Zooey, Lamorne en ik hebben elkaar zo gemist, en ik ben enthousiast dat we een show hebben gemaakt waarin we eindelijk die vragen kunnen beantwoorden (die fans hen vaak stelden, red.) en zoveel onnoemelijke gekke New Girl-verhalen kunnen delen die zijn gebeurd terwijl we de show maakten."

Waar te luisteren

De podcast van het drietal zal onder andere te horen zijn via Apple Podcasts. Elke maandag zal er een nieuwe aflevering verschijnen waarin de drie verscheidene zaken rondom de show zullen bespreken. Overigens blijft het niet enkel bij Lamorne, Simone en Zooey. Zo zullen ze ook andere cast members, gaststerren, producers en schrijvers van de show uitnodigen om bepaalde afleveringen te bespreken.

Bron: Entertainment Weekly | Beeld: New Girl