Sneak peek: Netflix deelt beelden van Bridgerton seizoen 2

Wat heeft the ton dit seizoen voor ons in petto?

Romance, scandals en bad ass women: het lijken de ingrediënten van het langverwachte tweede seizoen van Bridgerton. Wat the ton nog meer voor ons in petto heeft is nog even afwachten, al geven de nieuwe beelden die Netflix gisteren deelde wel een kleine indruk.

Beelden

Op Instagram deelde Netflix gisteren officiële foto's van het tweede seizoen, waarin we een glimp krijgen van wat we kunnen verwachten. "Who's ready for Lord Anthony Bridgerton's search for 💘luv💘??????", schreef de streamingdienst bij de slideshow.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Het is niet de eerste keer dat we beelden van het nieuwe seizoen zien. Zo deelde Netflix in september al een clip waarin we een ontmoeting tussen Anthony Bridgerton (gespeeld door Jonathan Bailey) en nieuwkomer Kate Sharma (gespeeld door Simone Ashley) zien.

Seizoen 2 release

Netflix deelde op Eerste Kerstdag een video waarin de cast de releasedatum van Bridgerton seizoen 2 bekendmaken. “Happy anniversary to our buzzy ton. Het is gebruikelijk voor een first anniversary om papier cadeau te doen. Ik hoop dat je dit papier erg informatief vindt. Bridgerton keert terug op 25 maart 2022.”

Karakters

In het tweede seizoen zullen vele oud karakters opnieuw hun opwachting maken, waaronder Phoebe Dynevor als Daphne Bridgerton, Nicola Coughlan als Penelope Featherington en Golda Rosheuvel als Queen Charlotte. Een favoriet gaan we helaas niet terugzien. Zo liet Regé-Jean Page weten dat zijn karakter Simon Basset niet terugkeert voor een tweede seizoen.

Ook zullen we kennis maken met een aantal nieuwe karakters. Sex Education-ster Simone Ashley bemachtigde een rol in de serie, evenals acteurs Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young.

Bron: Netflix, IMDB | Beeld: Bridgerton, Instagram