Dream job: dit bedrijf betaalt je om 24 uur naar break-up songs te luisteren

Zo wordt een break-up toch nog een beetje leuker.

Liefdesverdrietwe’ve all been there. Je hart is in stukken gebroken, je krijgt geen hap meer door je keel en het enige wat je wil doen is in bed naar break-up songs luisteren. Maar, it’s time to turn that frown upside down. De website FinanceBuzz betaalt je namelijk 1100 dollar (975 euro) om 24 uur lang naar break-up songs te luisteren.

Break-up songs

Kom jij net uit een relatie en wil je eigenlijk het liefst de hele dag naar verdrietige liefdesliedjes luisteren? Dan is dit de job voor jou. Bij FinanceBuzz zijn ze namelijk op zoek naar iemand voor de positie DJ of Heartache. Aan deze DJ of Heartache de taak om 24 uur lang naar de meest iconische break-up songs te luisteren en deze vervolgens in vijf categorieën te verdelen gebaseerd op elke break-up fase. De vijf break-up fases zijn hetzelfde als de vijf stadia van rouw: ontkenning, woede, terugval, depressie en acceptatie.

We weten allemaal dat een goede dosis Taylor Swift-liedjes de key is om over iemand heen te komen. En laten we eerlijk zijn: 24 uur naar verdrietige liefdesliedjes luisteren is niets bij het gemiddelde liefdesverdriet. Daar ook nog eens bijna duizend euro mee verdienen? Kom maar door!

Kosten van een break-up

De positie van DJ of Heartache levert een lekker zakcentje op. Het bedrag van bijna duizend euro is volgens FinanceBuzz gebaseerd op de gemiddelde kosten van een break-up. “Het Netflix-abonnement dat jullie niet meer delen, het premium datingprofiel zodat je snel een rebound kunt vinden, een paar therapiesessies en natuurlijk wat ijs voor als je je gevoelens wilt wegeten”, valt er te lezen op de website.

Voorwaarden

Er is wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo moet je recentelijk vrijgezel zijn of nog steeds liefdesverdriet hebben. Ook als je al maanden uit elkaar bent met je ex, maar wel nog steeds heartbroken bent, kom je in aanmerking voor de positie van DJ of Heartache. Verder moet je minimaal achttien jaar oud zijn en – helaas – in de Verenigde Staten wonen. Voor de heartbroken singles die in Amerika wonen, geldt dat ze zich uiterlijk 31 januari moeten opgeven.

De winnaar wordt op 2 februari uitgekozen en gecontacteerd. De nieuwe DJ of Heartache heeft vervolgens van 2 tot 6 februari om naar alle break-up songs te luisteren. Met alle verdrietige liefdesliedjes die je tegen die tijd hebt geluisterd, ben je weer helemaal up and running voor Valentijnsdag.

Bron: FinanceBuzz, Elite Daily | Beeld: iStock

Laatste nieuws