Dit is wat actrice Vanessa Hudgens op een dag eet

De High School Musical-ster houdt er een paar specifieke eetgewoonten op na.

Lees ook

Dat Vanessa Hudgens lekker in haar vel zit, is wel te zien op haar Instagram. Regelmatig deelt ze een glimp van haar workouts en haar maaltijden. Maar wat eet de High School Musical-actrice eigenlijk precies op een dag?

Voedingspatroon

Als er iemand een positieve mindset heeft, is het Vanessa Hudgens wel. Haar Instagram-account schreeuwt positiviteit. In gesprek met People vertelt Vanessa dat ze deze positive vibes dankt aan haar voedingspatroon. Hierin probeert de actrice altijd een goede balans te vinden. Ze wil kunnen eten wat ze lekker vindt, maar tegelijkertijd ook haar lichaam voeden. Daarom wisselt ze tussen het keto-dieet en intermittent fasting. “Ik heb het gevoel dat dit het beste voor mij werkt”, aldus Vanessa.

Ontbijt

“Als het echt is, eet ik het”, deelt Vanessa met Shape. “Veel dingen zijn bewerkt en bevatten chemicaliën, en soms kan ik de ingrediënten niet eens uitspreken. Ik wil écht eten.” Vanessa probeert zo min mogelijk bewerkt voedsel te eten en is daarnaast pescotariër, wat inhoudt dat ze geen vlees eet, maar wel vis.

“Vroeger at ik elke ochtend bacon bij het ontbijt”, vertelt ze aan Women’s Health. Maar inmiddels ziet haar ontbijt er heel anders uit. “Meestal eet ik een avocado, soms met een vegan worst, op een stuk brood.” Ook kiest ze weleens voor een smoothie die bestaat uit bessen, bosbessen, banaan en kokosolie. “Ik vind het leuk om dingen te vinden die goed voor je zijn en fantastisch smaken.”

Lunch

“Ik eet twee grote maaltijden per dag in plaats van drie”, deelt de actrice met Shape. Dit houdt in dat ze niet per se luncht, maar gedurende de dag vooral snackt. Als Vanessa aan intermittent fasting doet, eet ze tussen 12.00 en 18.00 uur. Op deze dagen eet ze wat minder snacks. “Intermittent fasting is top. Als ik dat doe, zijn de eerste twee weken zwaar. Maar daarna voel ik me heel sterk tijdens mijn workouts”, vertelt ze aan People. “Ik let dan wel op mijn voedingsstoffen, maar eet vooral wat ik wil.”

Als Vanessa het keto-dieet volgt, ziet haar dag er anders uit. “Mensen zien de vetten in dit dieet als iets slechts, maar ik zie het juist als iets goeds. Ik let er altijd op dat ik goede vetten binnenkrijg, dus ik eet heel VEEL amandelboter.” Ook is Vanessa dol op macadamianoten.

Diner

“Wat ik kies als avondeten hangt af van mijn bui”, vertelt ze aan Shape. “Ik mag van mezelf dan altijd eten wat ik wil. Als ik zin heb in een grote portie spaghetti met mosselen en een glas wijn neem ik dat. Soms heb ik juist zin in een salade en dan maak ik een grote met noten, geitenkaas en zalm. En als ik zin heb in taco’s met een margarita doe ik dat.”

“Ik ben erachter gekomen dat als ik continu let op wat ik eet, ik alleen nog maar aan eten kan denken. Maar als ik gewoon luister naar mijn lichaam en eet wat ik wil, ben ik het gelukkigst.” En zo is het maar net.

Bron: Shape, People, Women’s Health Mag, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook