Trending: van head to toe in het grijs

Met deze outfits ben je allesbehalve een grijs muisje.

Hoewel we nog steeds houden van een klassieke all black outfit, hebben we er een nieuwe favoriet bij. Dit seizoen is grijs namelijk de kleur van het moment. Truien, blazers, pantalons, knitted broeken, sjaals: alles mag grijs. En dan het liefst allemaal samen in één outfit. Ja: head to toe in het grijs is dé trend du moment.

50 shades of grey

Grijze outfits passen perfect bij this time of year: donkere dagen met grijze wolken en hier en daar een regenbuitje. Maar van all grey outfits worden wij allesbehalve somber. Sterker nog: wij vinden een volledig grijze outfit misschien zelfs wel leuker dan een klassieke all black outfit. Doordat grijs wat lichter is dan zwart, vallen de verschillende texturen (denk aan knitwear of suède) beter op. Daarnaast staat grijs echt ie-de-reen.

Op zoek naar wat inspiratie? Wij zetten onze favoriete all grey looks hieronder op een rijtje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BUTTER & HAZEL (@butterandhazel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Shaw (@amyfuchsia)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hannah | COCOBEAUTEA (@cocobeautea)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Widya Soraya (@widyassoraya)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BELLE | LDN (@honeybelleworld)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Grijs saai? Think again. Bovenstaande influencers bewijzen dat je met een volledig grijze outfit allesbehalve een grijs muisje bent. Waar je ook heen gaat, met een all grey outfit steel je de show. Het is chic, stijlvol, classy en ook nog eens heel comfy, want een grijs joggingpak past ook helemaal binnen onze trend. Daar zijn wij toch wel héél blij mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Wat zo fijn is aan deze trend, is dat je eindeloos kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan een grijs pak met daaronder een heerlijke gebreide trui à la Pernille Teisbaek. Maak je look casual met grijze sneakers of juist dressy met een crop top een hakje. Ondanks dat er ongeveer 50 shades of grey zijn, passen deze kleurtinten allemaal heel goed bij elkaar. Dit maakt het samenstellen van een outfit niet alleen een stuk makkelijker, het bespaart je ook nog eens wat geld. Wedden dat je al heel wat grijze items in je garderobe hebt?

Bron: Grazia, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws