Een derde Mamma Mia!-film? Dit is wat actrice Christine Baranski erover zegt

Gimme, Gimme, Gimme!

Het duurde tien jaar tot de eerste Mamma Mia!-film een vervolg kreeg en het lijkt erop dat fans net zo geduldig wachten op een derde deel. De geruchten over een derde film blijven rondcirkelen. Ook actrice Christine Baranski kreeg er lucht van en dit is wat ze erover te zeggen heeft.

Let's go again

Een derde, vierde, vijfde of zelfs zesde Mamma Mia!-film? Count us in. En ook actrice Christine Baranski, die in de eerder films Tanya Chesham-Leigh speelde, ziet het wel zitten om haar glitter spandex weer uit de kast te trekken. Met Entertainment Weekly besprak de actrice onlangs de mogelijkheid voor een derde film.

"Als we terug zouden gaan en net zoveel plezier zouden hebben op een Grieks eiland terwijl we filmen en samen dineren in een fantastische trattoria, dan denk ik dat niemand (van de cast en productie, red.) er iets op tegen zou hebben", deelt Christine. En dat klopt. Zo deelden Amanda Seyfried, Lily James en Stellan Skarsgård al in eerdere interviews dat ze meteen 'ja' zouden zeggen tegen een derde film.

Logistiek

Dat de cast een derde film ziet zitten is mooi, maar het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. Hierover heeft Christine nog wel haar twijfels. "Het is een nachtmerrie om zo'n cast samen te krijgen." Daar heeft ze natuurlijk een punt. Denk maar eens aan de grote namen in de film. Naast Amanda, Lily, Stellan en Christine herself heb je natuurlijk nog Colin Firth, Pierce BrosnanMeryl Streep en Cher. 

En ook als die derde film er niet van komt, heeft Christine wel een leuk idee als alternatief: een reünie. "Ik denk dat het heel leuk zou zijn om samen terug te gaan naar dat Griekse eiland. Misschien kunnen ze ons dan filmen terwijl we aan het dineren zijn, verhalen vertellen over de film en ABBA-liedjes zingen. Dat zou een fantastische night out zijn."

Na de 90210-, Friends- en Harry Potter-reünie vinden wij het een briljant plan!

Bron: Entertainment Weekly | Beeld: Mamma Mia! Here We Go Again