Februari-actie: een abonnement op Marie Claire + een abonnement naar keuze cadeau

Geloof ons, dit wil je!

Is it just us, of heeft het lezen van een magazine iets magisch? De geur van het blad, het geritsel van de pagina's en natuurlijk de fijne artikelen die je in het tijdschrift leest tijdens een me-momentje. Marie Claire heeft daarom een heel leuke actie waar ieder tijdschrift minnende hart sneller van gaat kloppen!

Februari-actie

Marie Claire komt met een heel fijne actie: een abonnement op Marie Claire plús een abonnement op een blad naar keuze cadeau. En dat voor maar €22 euro! Hiervoor ontvang je drie nummers van Marie Claire en plus een aantal nummers van het blad dat jij kiest. Bijvoorbeeld Grazia, Happy in Shape, Lonely Planet, Elegance, Playboy, Wieler Revue, Beau Monde. Keuze zat. Bovendien lopen de abonnementen automatisch af. Je zit dus nergens aan vast, ideaal! Klik HIER om gebruik te maken van de actie.

Leuk cadeau

Een superleuk cadeau voor je moeder, je best friend, je partner (een abonnement voor jou, een abonnement voor hem/haar) of natuurlijk gewoon lekker voor jezelf, als je het ons vraagt. Deze ultravoordelige actie loopt tot en met het einde van deze maand, dus wees er snel bij. Happy reading!

Marie Claire is hét merk voor vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. Marie Claire combineert high fashion en beauty met journalistieke reportages en zet zich in voor vrouwenemancipatie en gelijkheid. Die mix maakt Marie Claire uniek.