Zo kun je zelf een balaclava-look creëren met een sjaal

De balaclava is momenteel hot and happening.

Lees ook

We wonen in Nederland en zijn daarom geen vreemde van een ijzige breeze: vaak dé reminder dat een paar handschoenen, een puffer jacket en een sjaal geen overbodige luxe zijn. Deze winter is bovendien ook de balaclava in. Heb je er geen in huis? No worries, je creëert de look supermakkelijk met een sjaal.

De it-trend du moment

Mocht je het gemist hebben, let us tell you: de balaclava is hét it-item van de winter. De fashionable bivakmuts kun je natuurlijk in een leuk winkeltje aanschaffen, maar het is dus ook erg simpel om de look te creëren met een sjaal.

Vouwtechniek

Op social media als TikTok en Instagram kun je vandaag de dag terecht voor heel veel fashioninspiratie. Een van de personen die op deze kanalen regelmatig handige hacks en filmpjes deelt, is Kelly Hanasky. Afgelopen week ging zij viraal met haar video waarin ze laat zien hoe je zelf een balaclava kunt vouwen met een sjaal. Haar video werd maar liefst 13,6 miljoen keer bekeken!

Benieuwd hoe de vouwtechniek werkt? Kelly showt het in de video hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly (@kelly.hanasyk)

In de mode

Het is niet helemaal een verrassing dat het wollen item nu overal gespot wordt. Een aantal jaar geleden zagen we ‘m al op de runways van Calvin Klein en Gucci, maar sinds kort zien we de muts ook regelmatig onze tijdlijn op social media sieren. Snappen we, want het is niet alleen fashionable, maar ook nog eens ideaal om je warm te houden!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook