De leukste valentijnscadeaus om te geven (of om lekker zelf te houden)

Leuk om te geven, maar ook net zo leuk om te houden.

Young woman holding beautiful red flowers bouquet

Het is officieel geen feestdag, maar het is niet een dag die we stilletjes aan ons voorbij laten gaan. We hebben het nu natuurlijk over Valentijnsdag. Romantisch dineren bij kaarslicht, nippen aan een rijke wijn en elkaar liefdevol in de ogen kijken. Heerlijk, l'amour! En eigenlijk – hoe cliché het misschien ook is – mag een presentje niet ontbreken op deze dag van de liefde. Wij tippen daarom graag de volgende cadeaus.

Geurstokjes van WIJCK.

Er gaat niets boven een heerlijke geur in huis. Met de geurstokjes van WIJCK. zorg je ervoor dat je huis zich vult met geuren die je meteen doen denken aan je favoriete stad, dé manier om romantiek in huis te halen! Bovendien zijn de geurstokjes ook nog eens een ware eyecatcher. Bestel je de stokjes, of een ander item uit de collectie van WIJCK., voor 15 februari? Dan ontvang je ook nog eens 14 procent korting met de code VALENTINE14.

Items van Atelier ANADEE

Een bos bloemen is op Valentijnsdag een populair cadeau. Prachtig natuurlijk, maar zo'n liefdesboeket verdient een vaas die minstens net zo mooi is. Bij Atelier ANADEE ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier bemachtig je onder andere de prachtigste vazen om die bos in te laten shinen. Oh, en als je er toch gaat shoppen: je hebt er ook de mooiste kaarsenhouders. Ideaal voor dat dinertje bij kaarslicht.

Hand & Body Gift Set van Marie-Stella-Maris

Je handen reinigen en verzorgen? Dat doe je met de producten van Marie-Stella-Maris. In de Hand & Body Gift Set vind je een heerlijke hand- en lichaamszeep die de huid mild reinigt en bovendien ook nog eens hydrateert. Pas de bodylotion toe als finishing touch, deze houdt de huid zacht en soepel. Bovendien ruiken de producten ook nog eens heerlijk met geurtonen van roos, leer en kasjmier.

Een geur van Tom Ford

In de top 10 van de meest gegeven cadeautjes op Valentijnsdag staat parfum. Niet heel gek, want wie wordt nu niet blij van een heerlijk parfum? Onlangs lanceerde Tom Ford de nieuwe Costa Azzurra Parfum. De geur is verrijkt met houtsoorten en aromaten. Een geur waar je de parfumdragende man of vrouw zeker een plezier mee doet!

Een massage met de Theragun Mini

Ook een massage van of voor jouw geliefde mag op Valentijnsdag eigenlijk niet ontbreken. Nu kun je natuurlijk proberen om een dergelijke massagetechniek onder de knie te krijgen, maar je kunt het jezelf ook makkelijker maken. Met de Theragun Mini bijvoorbeeld. Met dit kleine en handige massageapparaatje kun je jezelf of jouw partner trakteren op een heerlijke massage.

Openingsbeeld: iStock