In dit hotel wil je jouw volgende staycation vieren

Dit hotel in Amsterdam is een must-visit!

We schreven al eens eerder over hotel BOAT & CO en restaurant Vessel. Want, als je toe bent aan een staycation of een tripje naar onze hoofdstad dan ben je bij hotel Boat & Co aan het juiste adres! De locatie geeft je urban city vibes met knusse suites en studio apartments. 

Ontspanning in stijl

Het idee achter BOAT & CO is een plek te creëren die de vrijheid van thuis combineert met het comfort van hotelservice – uiteraard gehuld in stylish jasje. Die vrijheid zit 'm onder andere in de appartement-feel. Van de IJ-zijde suites tot knusse studio apartments: alle 82 kamers zijn uitgerust met een ingerichte keuken en een plek om te werken, te eten en te ontspannen. En ontspannen doe je niet alleen op je kamer: op de begane grond bevinden zich de gym & wellness met prachtig uitzicht over het water. Geniet van de sauna of boek vooraf een lesje Pilates, Barré of een van de andere lessen die gegeven worden (kun je in de avond extra losgaan met het diner).

Een verblijf bij hotel BOAT & CO boek je al vanaf €116 per nacht via de website van Boat and Co.

Heerlijk dineren

Voor een lekker diner hoef je niet ver – restaurant Vessel zit in het hotel gevestigd en heeft een ruime menukeuze inclusief shared dining. Plus een waanzinnig interieur. Tip: de burrata & bietencarpaccio zijn favoriet dus sla deze vooral niet over.

Ook als je langer bij BOAT & CO verblijft vind je genoeg hotspots in de buurt voor een lunch, diner of quick snack. Extra handig is de fietsservice vanuit BOAT & CO. Boek een fiets bij de receptie en je fietst vanuit de Houthavens zo de stad in. Met 10 minuten sta je in de Jordaan – easy as that. 

De liefde vieren

Romantisch dineren doet de een het liefst buiten de deur en de ander thuis. Toch liever buiten de deur Valentijnsdag vieren? Romantischer kun je het bij BOAT & CO niet krijgen: samen naar de ondergaande zon in de Houthavens. Op het menu van restaurant Vessel staat een lustopwekkend menu met o.a. oesters, ossenhaas of rib-eye inclusief gegrilde asperges, frietjes en een heerlijk dessert. Wat het extra spannend maakt, is dat je tijdens het pre-dessert wordt geblinddoekt om te raden wat je proeft. Vervolg de romantische avond in een van de luxe appartementen die het hotel aanbiedt. Voor degene die het thuis graag romantisch wil maken zijn er speciale valentijnsboxen gecreëerd door de chefs van Vessel met verschillende lustopwekkende producten en gerechten.

Tekst: Emma Berkhout | Beeld: Boat & Co