Marie Claires weekendtips

Van rozen scoren in het centrum tot fijne kijktips.

PFW - Street Style

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Scoor een roos

Heb jij Valentijnsdag al een beetje in de bol? Dan ben je niet de enige. Ook Rosefield maakt zich vast klaar voor de meest romantische dag van het jaar. Dit doet het horloge- en sieradenmerk door dit weekend rozen uit te delen in het centrum van Amsterdam, Rotterdam en Leiden. Overigens ga je er met een beetje geluk niet alleen vandoor met een prachtige bloem. Spreek je een rozenschenker van Rosefield aan en noem je het codewoord 'valentijnsverrassing'. Dan krijg je ook nog een extra cadeautje. Wacht overigens niet te lang, want de verrassing is speciaal voor de eerste vijftig mensen.

Wanneer:

Zaterdag 5 februari van 12:00 uur - 17:00 uur.

Waar:

Amsterdam: De Pijp, omgeving Albert Cuyp Markt

Rotterdam: Beursplein

Leiden: Haarlemmerstraat

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rosefield (@rosefield)

Volg een gratis foto- of videocursus

Altijd al de kunst van foto- of videografie onder de knie willen krijgen? Hier is je kans. Kamera Express biedt kosteloos Fotografie basiscursussen, Camera basiscursussen en Film & Video basiscursussen aan. Bovendien kun je je nieuw opgedane skills ook nog eens makkelijk up-to-date houden, want elke maand komen er nieuwe cursussen bij.

Waar:

Online, bij de Kamera Express Academy.

Kijktip: Pam en Tommy

In de achtdelige serie Pam & Tommy zien we hoe klusjesman Rand (Seth Rogen) zijn werkgever Tommy Lee (Sebastian Stan) wil laten boeten voor het ontslaan van hem en zijn collega, zonder hen te betalen. De klusjesman besluit middenin de nacht de kluis van Tommy te stellen. De kluis zit vol wapens en geld, maar bevat ook een sextape van Tommy en zijn vrouw Pamela Anderson (Lily James). Rand zet een speciale website op om kopieën van de video te verkopen met alle gevolgen van dien.

Wanneer:

Vanaf 2 februari elke week een nieuwe aflevering.

Waar: 

Disney+.

Pam & Tommy is niet de enige serie die deze week op Disney+ verscheen. Zo bekijk je er nu ook alle seizoenen van Mistresses - en serie over vier vrouwen die allemaal op hun eigen manier te maken krijgen met een affaire. Ook kun je op de video-on-demand service sinds deze week nieuwe aflevering streamen van de series The Wonder Years, Mixed-ish, Big Sky, The Big Leap en Queens.

Beeld: BrunoPress