Motivation Monday: win een De’Longhi koffiezetapparaat

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe maandag, en een gloednieuwe rubriek op Marie Claire: de Motivation Monday. Om vol goede moed te beginnen aan de werkweek geven we dit prachtige PrimaDonna Soul koffiezetapparaat van De’Longhi weg. Geen betere manier om de week te beginnen dan met een goede kop koffie!

De ziel van de boon proeven

Je hebt koffie, en je hebt góéde koffie. Met De’Longhi’s PrimaDonna Soul ECAM610.75 MB zet je een kop die absoluut onder laatstgenoemde categorie valt. De PrimaDonna Soul is het eerste en enige volautomatische espressomachine die haar instellingen eenvoudig aanpast aan de gekozen koffieboon. Geen enkele boon is immers hetzelfde. Het resultaat: je zet een kop koffie waarin de ziel van de boon terugkomt.

We horen je denken: hoe speelt de PrimaDonna Soul dat precies voor elkaar? Dit heeft het koffiezetapparaat te danken aan de Bean Adapt Technology. Deze technologie zorgt onder andere voor het juiste maalniveau van de desbetreffende boon en meet de beste infusietemperatuur om de perfecte koffie-extractie te garanderen. Alles voor de perfecte kop koffie, natuurlijk!

Mooie extra’s

Daarnaast is de PrimaDonna Soul uitgerust met het LatteCrema-systeem. Hiermee zorgt het De’Longhi-apparaat voor melk met de perfecte structuur. Die test waarbij men een lepeltje bovenop de latte deponeert, die vervolgens niet door het melkschuim mag zakken? Daarvoor slaagt je cappuccino of latte macchiato met vlag en wimpel.

O, en hadden we het al gehad over de Coffee link-app? Hiermee kun je deze parel van een koffiezetmachine koppelen aan je smartphone. Dankzij deze app kun je het apparaat op een afstandje bedienen en je koffiedrankjes naar hartenlust customizen.

Vorig jaar lanceerde De’Longhi de premium espressomachine met niemand minder dan Brad Pitt in de hoofdrol. Met de PrimaDonna geniet de acteur van een ‘Perfetto’-moment!

Winnen

Begint jouw koffie minnende hart spontaan sneller te kloppen van dit prachtige apparaat? Snappen we! Daarom mogen we een PrimaDonna Soul weggeven, zodat jij elke dag kunt genieten van een straffe bak. Wil jij kans maken op dit prachtige apparaat van De’Longhi? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt tot 14 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook