Aha! Nederlands schoenenmerk in Sex And The City-reboot gespot

Er zit een Nederlands tintje aan de SATC-reboot.

AND JUST LIKE THAT... (2021) - SARAH JESSICA PARKER  - CYNTHIA NIXON  - KRISTIN DAVIS.

De komst van de Sex and the City-reboot was vorig jaar het beste nieuws uit Hollywood. Opnieuw kropen Kristin DavisSarah Jessica Parker en Cynthia Nixon in de huid van Charlotte, Carrie en Miranda. En wij als kijkers konden weer als vanouds genieten van de fashionable looks van het drietal. Benieuwd waar de ladies hebben geshopt voor hun looks? Onder andere in Nederland kunnen we je vertellen.

Nederlands tintje

Het Nederlandse schoenemerk Alzúarr is namelijk als eerste Nederlandse schoenenmerk ooit te zien in de Sex and the City-Reboot ‘And Just Like That’. De schoenen waren in meerdere afleveringen en de finale te zien in de schoenenkast van Carrie Bradshaw, die zoals fans zullen weten, een echte schoenenfanaat is. De schoenenkast van Carrie (Sarah Jessica Parker) was deels gevuld met Alzúarr schoenen. Carrie vertelt in de serie dat haar trouwring een speciaal plekje in haar kast heeft omringt door haar favoriete schoenen. Hier zijn vervolgens de Alzúarr schoenen te zien.

Samenwerking

Alzúarr founder en designer Zeynep Dag vertelt over de bijzondere samenwerking met Sex And The City. "De afgelopen maanden zijn wij in nauw contact geweest met de stylisten en de crew van Sex And The City. We hebben onder andere een meeting gehad in onze eigen showroom in Parijs. Hier hebben we samen een selectie gemaakt en deze zijn toen meegenomen naar de fittings in Parijs en New York."

Deze fittings zijn allemaal op beeld vastgelegd en zullen in de Sex And The City-documentaire te zien zijn, die op 3 februari verschijnt. "Sarah Jessica Parker was erg onder de indruk van de schoenen en heeft uiteindelijk ‘The Cece’ model ook gehouden", vertelt Zeynep. "Uiteindelijk zijn de schoenen vanuit Parijs naar New York overgevlogen om geplaatst te worden in haar schoenenkast. Het is een eer om te weten dat je schoenen geliefd worden en als eerste Nederlandse schoenenmerk gebruikt wordt in de meest iconische mode serie ooit. Het was een fantastische samenwerking met het team van Sex And The City."

Documentaire

Op 3 februari verschijnt officieel de laatste aflevering van de Sex And The City-reboot. Dit is ook de dag waarop HBO MAX And Just Like That… The Documentary uitbrengt. Deze “exclusieve en meeslepende documentaire biedt een uniek kijkje achter de schermen bij het filmen van And Just Like That… en viert de terugkeer van Carrie, Charlotte en Miranda terwijl ze hun vriendschap en leven in New York City voortzetten”, aldus de omschrijving van de documentaire.

Bron & Beeld: Alzúarr, YouTube, SATC (Brunopress)

Fashion
  • AND JUST LIKE THAT... (2021) - SARAH JESSICA PARKER - CYNTHIA NIXON - KRISTIN DAVIS.