Marie Claires weekendtips

Van Valentijnsdag uitjes tot leuke streamevents.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Get flirty in de flirthallen

De Foodhallen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag worden ter ere van Valentijnsdag omgetoverd tot de Flirthallen. Op 12 februari kun je een date scoren tijdens de pre-Valentijn-borrel en op 14 februari kun je met je date genieten van een candlelight dinner. Overigens is het event niet alleen voor vrijgezellen, maar ook een goed excuus om nieuwe mensen te ontmoeten of om met vrienden te drinken.

Wanneer:
12 en 14 februari van 12 uur ’s middags tot 10 uur ’s avonds.

Waar:
Foodhallen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Proef de nieuwste Magnum pint

Avondje bankhangen met een fijne film op de planning? Dan mag een snack eigenlijk niet ontbreken. Onze tip: de nieuwe Almond Sweet & Salty Remix pint. Dit is de welvertrouwde Almond klassieker van Magnum, maar dan in een iets anders jasje. Onder de krokante toplaag van melkchocolade tref je romig ijs aan, met een mix van gekarameliseerde amandelen en honinggraat en gezouten karamelsaus. Heerlijk! Je kunt de pint nu exclusief bestellen op Thuisbezorgd.nl.

Wanneer:
Vanaf 7 februari, vijf weken lang verkrijgbaar.

Waar: 
Te bestellen op Thuisbezorgd.nl.

Bezoek THE DUCHESS voor een Afternoon Tea

Speciaal voor Valentijnsdag heeft THE DUCHESS een Love Package samengesteld. Tussen 11 en 14 februari kun jij je geliefde bij THE DUCHESS in de watten leggen met een overvloed aan chocolade, macarons, scones, sandwiches en nog veel meer andere lekkernijen. En voor we het vergeten: de zoetigheden worden geserveerd met bubbels en oesters. Klinkt goed!

Wanneer: 
Verkrijgbaar tussen 11 en 14 februari.

Waar:
THE DUCHESS in Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door THE DUCHESS (@theduchess_official)

Bekijk het Special Stream Event van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest

Wil jij dit weekend genieten van fijne muziek? Het Nationaal Jeugd Jazz Orkerst got you covered. Onder leiding van componist Maarten Hogenhuis geeft het orkest een speciaal onlineconcert met gastartiesten My Baby en Thomas Azier. Het orkest bestaande uit 18 jongeren brengt aankomende zaterdag een mix van jazz, pop en een vleugje Afrikaanse muziek ten gehore.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NJJO (@njjojazz)

Filmpje kijken

Spreekt bovenstaande je niet zo aan? Dan kun je dit weekend altijd nog een filmpje kijken. In de bioscoop draait sinds deze week de romantische comedy Marry Me met Jennifer Lopez en Owen Wilson. Daarnaast kun je op Netflix het zevende seizoen van Brooklyn Nine-Nine kijken en stream je vanaf morgen de romantische comedy I Want You Back met Charlie Day, Jenny Slate, Gina Rodriguez en Scott Eastwood op Amazon Prime.

Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws