Lady Whistledown kondigt haar terugkeer aan in nieuwe Bridgerton-teaser

Dearest reader...

Nadat het eerste seizoen van Bridgerton na z’n release de Netflixwereld op z’n kop zette, kijken we reikhalzend uit naar het tweede seizoen. Het is nog even wachten: 25 maart is het zover. Wel deelde de streamingdienst gisteren een klein zoethoudertje in de vorm van de officiële teaser.

Teaser trailer

We hebben goed nieuws voor iedereen die ook uitkijkt naar het tweede seizoen van Bridgerton. Netflix heeft namelijk de eerste officiële teaser gedeeld, bomvol bekende gezichten en natuurlijk de voice-over van de beruchte Lady Whistledown. Al windt de serie er nu geen doekjes meer om wie de anonieme schrijfster is…

Seizoen 2

Van Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) tot Queen Charlotte (Golda Rosheuvel) en Lady Danbury (Adjoa Andoh): bijna de hele ’ton’ keert weer terug op onze schermen (sadly met uitzondering van the Duke). Het stralende middelpunt van seizoen 2 wordt Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), voor wie het hoog tijd is om een goede partij aan de haak te slaan. Geen gemakkelijke opgave voor iemand met een lange eisenlijst, maar dan verschijnen Kate (Simone Ashley) en Edwina Sharma (Charithra Chandran) op het toneel. Met de chemistry tussen Anthony en Kate belooft dit opnieuw een steamy seizoen te worden vol liefde, lust, roddels en natuurlijk prachtige kostuums.

Eerste ontmoeting

Hoewel Netflix ons deze Valentijnsdag op de eerste échte teaser trailer trakteerde, lichtte de streamingsdienst ook afgelopen najaar al een klein tipje van de sluier. In een korte video kregen we alvast te zien hoe Lord Anthony en Kate elkaar voor het eerst ontmoeten.

En net zoals bij Daphne Bridgerton en Simon Basset in het eerste seizoen loopt die eerste ontmoeting niet bepaald op rolletjes. We zijn benieuwd wat Lady Whistledown over het nieuwe will-they-won’t-they koppel te zeggen heeft. Can’t wait!

Bron: Netflix, Grazia | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws