Say what?! Blijkbaar wil The Tinder Swindlers Shimon Hayut zijn eigen datingshow op tv

De fraudeur denkt blijkbaar dat vrouwen voor hem in de rij staan.

Lees ook

Het gaat enkel om geruchten, maar het zijn wel geruchten waar onze oren van klapperen. Zo zou fraudeur Shimon Hayut – ja, die ene die tig vrouwen oplichtte voor dui-zen-den euro’s – een Hollywoodcarrière wel zien zitten. En dat nog wel in de vorm van een datingshow.

Plannen om zijn roem uit te breiden

Volgens TMZ wil The Tinder Swindlers Shimon Hayut zijn new found Netflix-roem gebruiken voor een Hollywoodcarrière. Bronnen die dichtbij de oplichter staan vertelden de online krant dat hij een contract heeft getekend bij een talentmanager, dat-ie een boek wil schrijven, een podcast wil hosten en dat hij – hou je vast – de ster in een datingshow wil zijn. That’s right, hij wil vrouwen laten strijden om zijn hart.

Shimons manager is Gina Rodriguez van Gitoni Inc, en de website van de talent manager stelt inderdaad dat ‘Simon Leviev‘ – de naam die hij gebruikte om vrouwen op te lichten – een van haar cliënten is. Volgens TMZ bespreken Shimon en Gina momenteel de mogelijkheden voor een datingshow en met zijn podcast de do’s en don’ts van daten bespreken.

Oplichterijen

Shimon werd bekend nadat de documentaire The Tinder Swindler op 2 februari op Netflix verscheen. Hij zou naar verluidt vele vrouwen hebben opgelicht die hij op Tinder ontmoette, waaronder Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjohol en de Nederlandse Ayleen Koeleman, de drie vrouwen die hun verhaal in de Netflixdocu deelden.

Shimon zocht op de app naar vrouwen en deed alsof hij de erfgenaam van LLD Diamonds was. Hij won de harten van de vrouwen voor zich met zijn charme en zijn royale lifestyle. Om vervolgens te doen alsof hij diep in de problemen zat, om zo de zakken van de vrouwen leeg te kloppen. Hij zou door de jaren heen meer dan 10 miljoen dollar hebben gestolen.

Simon werd nooit veroordeeld voor zijn misdaden tegen Cecilie, Pernilla en Ayleen. De drie vrouwen hebben daarom na de release van de documentaire een GoFundMe-pagina opgezet om zo hopelijk een deel van het geld terug te krijgen dat van hen was gestolen. Ze hopen daarmee 600.000 dollar op te halen. Op dit moment staat de teller op 131.259 dollar.

Bron: TMZ | Beeld: The Tinder Swindler 

Laatste nieuws

Zie ook