Motivation Monday: win een Pearl Edit-horloge van Rosefield t.w.v. €119

Doe mee en maak kans op deze parel van een horloge!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Om vol goede moed te beginnen aan de werkweek geven we een prachtig horloge van sieradenmerk Rosefield weg: de gouden The Pearl Edit. Op tijd komen deed je nog nooit zo stijlvol!

The Pearl Edit

Wanneer het wordt gecombineerd met de juiste kleding, kunnen sieraden je outfit naar een hoger niveau tillen. En hoewel we bij sieraden sneller aan kettingen, armbanden, ringen en oorbellen denken, heeft een prachtig horloge precies datzelfde effect. Neem nu Rosefields nieuwste aanwinst: The Pearl Edit. Met dit stijlvolle horloge kun je elke basic outfit voorzien van een vleugje joie de vivre!

Het sieradenmerk Rosefield bracht eerder deze maand The Pearl Edit op de markt, en de naam verklapt het al een beetje: het is een parel van een horloge. Nadat de afgelopen jaren vormen als Boxy, Octagon en Oval centraal stonden, heeft The Pearl Edit een ronde vorm gekregen. Het klassieke horloge heeft een minimalistische look, met glamoureuze details. Zo is de wijzerplaat gemaakt van glanzend parelmoer en is de kroon voorzien van een pareltje. We love it! 

Winnen

Zie jij het wel voor je, The Pearl Edit rondom jouw pols? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Wij mogen namelijk een horloge weggeven! Wil je kan smaken op The Pearl Edit t.w.v. €119? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt tot 28 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws