Spotted: onze favoriete streetstyle-looks tijdens New York Fashion Week

Net zoals op de runways, spotten we ook in de New Yorkse straten veel kleur.

Lees ook

Afgelopen week was The Big Apple weer het decor van het allergrootste fashion event. Tijdens New York Fashion Week showden de grote namen hun herfst- en wintercollecties voor 2022/2023. Prachtige stukken passeerden de revue, of in dit geval de runway, maar ook zagen we weer prachtige streetstyle-looks voorbijkomen.

Spotted in New York

Van vrijdag 11 februari tot en met woensdag 16 februari showden designers hun herfst- en wintercollecties voor 2022/2023. De runways van onder andere Zimmermann, Christian COWAN en Son Jung Wan vulden zich met alle kleuren van de regenboog, maar ook de New Yorkse straten kleurden in opvallende tinten. Deze streetstyle-outfits, vastgelegd door streetstyle-fotograaf Karya Schanulec, waren onze favorieten.

Aan kleuren geen gebrek. Dit is een trend die we ook al zagen tijdens Copenhagen Fashion Week, dat een aantal weken geleden plaatsvond. Ook toen zagen we veel kleur en opvallende neontinten. En als we een ding weten over deze looks, is het wel dat ze een grote bron van inspiratie zijn. We verwachten dan ook dat bovenstaande outfits het komende jaar meer mainstream zullen worden. We shall see! 

Beeld: BrunoPress, Instagram (Karya Street Style) 

Laatste nieuws

Zie ook