Marie Claires weekendtips

Van musicalbezoeken tot Italiaans lunchen.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Kijktip: Human Nature

Human Nature gaat over de 30-jarige Sophie (Jamie Bouwmeester) die door de arctische wildernis van Noorwegen wil hiken. Ze is klaar met alle drukte in haar leven en wil echt alleen zijn. Toch blijkt tijdens haar wandeling dat thuis loslaten moeilijker is dan ze dacht.

Voor de film legde actrice Jamie 500 kilometer af, en dat in 40 dagen. Niet alleen pittig voor haar, maar ook voor de crew die diezelfde meters aflegde in de ijzige kou. Het resultaat: een prachtige en ontzettend realistische trektochtfilm.

Wanneer:
Human Nature is vanaf 19 februari te bekijken.

Waar:
Op de website van Human Nature Hiking Film.

Ga ontbijten bij de Spaghetteria

Liefhebbers van Italiaans eten zullen de well known pasta van Spaghetteria vast wel kennen. Gezien het grote succes van de pastaketen, besloot Spaghetteria een nieuwe formule te openen in Amsterdam West: Spaghetteria Caffè. In tegenstelling tot de klassieke Spaghetteria’s, kun je bij Spaghetteria Caffè ook terecht voor ontbijt en lunch. Van heerlijke cappuccino’s tot belegde broodjes en dampende borden verse pasta.

Wanneer:
Elke dag geopend van 10:00 tot 22:00.

Waar:
Jan Pieter Heijestraat 131, Amsterdam West.

Kijktip: ANNE+

Geen zin om de deur uit te gaan? Bekijk de film ANNE+ die sinds 11 februari op Netfix te zien is. De film is gemaakt na de twee succesvolle seizoenen van de serie ANNE+. De film draait om Anne, die op het punt staat met haar vriendin naar de Canadese stad Montreal te verhuizen. Ondertussen worstelt zij met het afronden van haar eerste boek, haar manuscript wordt namelijk vlak voordat ze wil vertrekken door haar uitgever afgekeurd. Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat – en langzaam vindt Anne richting in het leven. Geloof ons: zeker het kijken waard. 

Waar:
Netflix

Bezoek ONE De Musical

Op 11 februari opende het magische, innovatieve spektakel ONE de Musical haar deuren in het voormalige Broadway theater in Studio’s Aalsmeer. Na een héél erg lange tijd is het dus ein-de-lijk weer mogelijk om de theaters in te duiken voor een goede musical – en daar worden we blij van. 

ONE de Musical vertelt het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon (Soy Kroon), een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira (Nienke Latten), een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

Studio’s Aalsmeer is speciaal voor ONE de Musical omgebouwd tot het eerste LED-Box Theater ter wereld en zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek wordt meegezogen. ONE de Musical is tot 26 juni te zien in Nederland.

Wanneer:
Woensdag tot en met vrijdag om 19:15
Zaterdag om 14:00 en 19:15
Zondag om 14:00 en 19:15

Waar:
Studio’s Aalsmeer in Aalsmeer.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram, YouTube 

Laatste nieuws