Op déze datum is Stranger Things op Netflix te zien

Vanaf dat moment kunnen we van een nieuw seizoen genieten!

Lees ook

Het derde seizoen van Stranger Things eindigde met behoorlijk wat cliffhangers. Fans van de sciencefiction-horrorserie staan dan ook te popelen om seizoen vier te bekijken. De opnames van het vierde seizoen liepen door de coronacrisis wat vertraging op, maar het vervolg komt binnenkort dan toch eindelijk op Netflix te staan.

Eindelijk duidelijkheid

Maandenlang waren fans al aan het speculeren over de lanceringsdatum van het vierde seizoen van Stranger Things. De serie zou sowieso een vervolg krijgen, maar een specifieke datum bleef uit. Gelukkig heeft Netflix eindelijk bekendgemaakt wanneer het vierde deel van de serie op de streamingdienst komt te staan.

Seizoen vier wordt echter wel in twee delen opgesplitst: Vol 1. en Vol 2. Het eerste deel verschijnt op 27 mei en het tweede deel zal vanaf 1 juli te zien zijn.

‘Bigger than ever’

Aangezien we even geduld moesten hebben, besloot Netflix in een speciale brief alvast een tipje van de sluier op te lichten over het nieuwe seizoen. Zo lezen we dat het vierde seizoen van de serie ‘the most challenging season yet’ is. “Iedereen die aan de serie heeft gewerkt is zo trots op de resultaten, we kunnen niet wachten om het te delen”, aldus de streamingdienst.

Ook schrijven de seriemakers dat het seizoen opgedeeld wordt in twee delen, gezien de lengte. “It’s coming soon. And it’s bigger than ever.” Helaas wordt dit leuke nieuws gevolgd door een minder vreugdevol bericht: het vijfde seizoen zal namelijk het laatste seizoen van de Netflix-hit zijn. “Seizoen vier zal het op een na laatste seizoen zijn, seizoen vijf het laatste.”

 

Voorpret

Eerder deelde Netflix al de trailer, waarin we zien we dat Eleven (Millie Bobby Brown) zich opmaakt voor spring break. Ze schrijft een brief aan Mike (Finn Wolfhard), waarin ze hem vertelt hoe geweldig haar eerste 185 dagen in Californië waren. Al snel zien we echter dat dit niet helemaal waar is. Wat volgt zijn vuurwapengevechten, een enge pop, kapotte ramen, Eleven die door twee mannen in pak wordt vastgehouden, een ondergrondse basis, explosies en nog veel meer strange things. Wij kunnen niet wachten.

Bron: Grazia, Netflix | Beeld: Netflix 

Laatste nieuws

Zie ook