Julia Roberts zweert bij deze beautytip voor een stralende huid

Zo komt de actrice dus aan haar prachtige huid.

2018 TIFF - Ben Is Back Screening

Julia Roberts mag dan wel 54 zijn, maar dat verraadt haar huid niet. De Pretty Woman-actrice heeft een gelaat om u tegen te zeggen. Haar geheim voor haar flawless skin? Zonnebrandcrème en altijd je huid goed reinigen.

SPF

Haar make-upartist zei het al eens, en ook Julia Roberts gaf het toe: ze gaat de deur niet uit als ze geen zonnebrandcrème op haar gezicht heeft gesmeerd. Julia smeert echt elke dag – ja, ook in de winter – zonnebrandcrème op haar gezicht. “Op een gewone dag borstel ik mijn tanden, was ik mijn gezicht en smeer ik altijd zonnebrandcrème.” Ook voorziet Julia haar huid van een goede moisturizer met vitamine C. 

“Als verantwoordelijke moeder van drie kinderen die graag buiten zijn, ben ik absoluut afhankelijk van een goede zonnebrandcrème”, deelde ze met People. Als ze veel buitenactiviteiten op de planning hebben, smeert ze Shade’s SPF 30 op. “Deze zonnebrandcrème blijft altijd zitten, hoeveel je ook zweet of in het water bent. Het werkt enorm goed.” 

Skincare-routine

Julia brengt elke dag zonnebrandcrème op haar gezicht aan, maar dat is niet het enige wat ze doet om haar huid mooi en gezond te houden. Zo gaat ze nooit naar bed zonder haar gezicht schoon te maken en hydrateert ze haar gezicht regelmatig met een masker. 

Ook let ze op wat ze eet om haar gelaat stralend te houden én drinkt ze veel water. “Drink je water en slaap genoeg", deelde ze daarover met Toronto Sun. 

Bron: Codelist, Women's Health Mag | Beeld: BrunoPress