Motivation Monday: win 1 van de 2 Charm Baguette Bags van Royal RepubliQ t.w.v. €290

De tassen zijn verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Om vol goede moed te beginnen aan de werkweek geven wij 2x een Charm Baguette Bag van Royal RepubliQ weg. Stijlvoller kun je deze nieuwe week niet tegemoet gaan!

Over Royal RepubliQ

Het label Royal RepubliQ mag dan wel in Amsterdam gevestigd zijn, maar aan het hoofd staat de Deense Nicolas Kjaer. Hij viel achttien jaar geleden als een blok voor onze open-minded hoofdstad (geef hem eens ongelijk) en vestigde zich er. Hij had altijd een grote passie voor design en nadat hij kennismaakte met het werken met leer, ontstond een nieuwe passie: het ontwerpen van tassen en schoenen. Dat resulteerde in 2006 in Royal RepubliQ.

De schoenen en tassen van het merk zijn tijdloos en Royal RepubliQ maakt voor diens creaties alleen gebruik van duurzaam vervaardigd en geverfd GRS gecertificeerd leer. Zo hoopt het label de conscientious shopper aan te spreken. Een van de tassen binnen de huidige collectie van Royal RepubliQ is de leren Charm Baguette Bag met een prachtig gevlochten hengsel. De tas is verkrijgbaar in drie kleuren: naturel (beige), donkerbruin en zwart. De tas is de finishing touch van elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat, of een drankje gaat doen met vrienden.

De Charm Baguette bag undyed (beige)
De Charm Baguette Bag in bruin
De Charm Baguette Bag in zwart

Winnen

Vind je de Charm Baguette Bag ook helemaal het einde? Dan hebben we fijn nieuws. Wij mogen namelijk 2x een van deze Royal RepubliQ tassen t.w.v. €290 weggeven. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-and-win title="Motivation Monday: win 1 van de 2 Charm Baguette Bags " description="Doe mee en maak kans op 1 van de 2 Charm Baguette Bags van Royal RepubliQ t.w.v. €290" ended_at="14-21-2022" brand="Marie Claire" questions="%5B%22In%20welke%20kleur%20zou%20jij%20de%20Charm%20Baguette%20Bag%20graag%20winnen?%20(Beige,%20donkerbruin%20of%20zwart)%22%5D" ]

Deze actie loopt van 7 maart tot en met 13 maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.