Jason Momoa en Lisa Bonet geven huwelijk toch tweede kans

Na een relatiebreuk van anderhalve maand besluiten Jason en Lisa toch te vechten voor hun huwelijk.

Lees ook

Jason Momoa en Lisa Bonet zorgden begin dit jaar voor flink wat opschudding toen ze bekendmaakten na een huwelijk van vier jaar en een relatie van zestien jaar uit elkaar te gaan. Gelukkig lijken de twee het spreekwoordelijke bijltje er nog niet helemaal bij neer te gooien.

Scheiding

Afgelopen januari maakte Jason Momoa op zijn Instagram-account bekend dat hij en zijn vrouw Lisa Bonet uit elkaar gingen. “We hebben allemaal de druk en veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld. Een revolutie ontvouwt zich en ons gezin is daar geen uitzondering op… Voelen en groeien vanuit de seismische verschuivingen die zich voordoen. En dus delen we ons familienieuws: dat we een punt zetten achter dit huwelijk”, schreef de Game of Thrones-acteur namens hem en Lisa.

“We delen dit niet omdat we denken dat het nieuwswaardig is, maar zodat we ons leven met waardigheid en eerlijkheid kunnen leiden.” Van kwaad bloed leek dan ook geen sprake: “De liefde tussen ons gaat door en evolueert op een manier waarop ze gekend en beleefd wil worden. We bevrijden elkaar om te zijn wie we leren te worden.”

Nieuwe kans

Jason zou zijn spullen hebben gepakt en in een ruime camper zijn getrokken. De relatiebreuk was echter van korte duur, zo lijkt het. Hollywood Life meldt namelijk dat de acteur weer thuis is bij zijn vrouw en kinderen. “Jason woont sinds twee weken weer thuis en het gaat heel goed met hem en Lisa. Ze zijn heel gelukkig en blij dat ze elkaar een nieuwe kans hebben gegeven om daarmee hun huwelijk te redden. Voor Jason is Lisa de enige vrouw van wie hij ooit echt gehouden heeft, dus hij wilde heel graag dat het goed kwam tussen hen. En na een poosje rust zag Lisa ook in dat ze bij elkaar horen”, aldus een insider.

“Ze realiseren zich dat ze zoveel tijd in elkaar geïnvesteerd hebben, en in elkaars verleden, dat het zonde is om dat weg te gooien. Jason is bijvoorbeeld heel close met Lisa’s dochter Zoë, maar heeft ook een goede band met Zoë’s vader Lenny Kravitz. Het was eigenlijk de perfecte ‘moderne familie’. Elk huwelijk heeft ups en downs en ze zijn er beiden van overtuigd dat de eventuele scheiding hun dieptepunt was, maar kijken nu alleen nog maar vooruit.”

Huwelijk en kinderen

Lisa en Jason leerden elkaar in 2004 kennen en kregen in 2005 een relatieThe Cosby Show-actrice merkte onmiddellijk chemistry toen ze Jason voor het eerst ontmoette. “Ik kan niet zeggen dat het fullon was vanaf het moment dat we elkaar zagen, maar we zijn samen sinds de dag dat we elkaar ontmoetten”, vertelde ze daarover in een interview met Porter Magazine in 2018. In een eerder interview met James Corden in 2017 deelde de Aquaman-acteur al dat hij vanaf 8-jarige leeftijd een crush had op de 12 jaar oudere Lisa. “Ik zag haar op TV en zei: ‘Mama, ik wil haar.’”

De twee stapten in 2017 in het huwelijksbootje en kregen twee kinderen: Lola (14) en Nakoa-Wolf (13). Uit een eerder huwelijk met Lenny Kravitz heeft Lisa al een dochter: de 33-jarige actrice Zoë Kravitz bekend uit onder andere Big Little Lies.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook