Yes: Netflix deelt nieuwe beelden van Bridgerton seizoen 2

Is het al 25 maart?

Wij zijn de dagen aan het aftellen tot het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix te zien is. Eerder kregen we al een paar beelden van de set te zien, maar nu deelt de streamingdienst opnieuw een sneak peek van het langverwachte nieuwe seizoen.

 Nieuwe beelden

Zet 25 maart in je agenda, want dan keert Lady Whistledown ein-de-lijk terug in onze levens. Vorige maand deelde Netflix al een teaser, maar alsof dat nog niet genoeg is gooit de streamingdienst ook nog wat nieuwe foto’s online. “We dachten dat jullie een paar nieuwe foto’s van Bridgerton seizoen 2 wel leuk zouden vinden”, klinkt het op Twitter.

De foto’s maken ons mega nieuwsgierig naar het nieuwe seizoen. Zo zien we de ‘nieuwe’ zusjes Kate en Edwina op de foto, maar ook de oude vertrouwde Bridgerton-familie. En uiteraard is Penelope als Lady Whistledown te zien. Kortom, de beelden zien er veelbelovend uit!

De cast

Van Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) tot Queen Charlotte (Golda Rosheuvel) en Lady Danbury (Adjoa Andoh): bijna de hele ’ton’ keert weer terug op onze schermen (sadly met uitzondering van de knappe Duke). Het stralende middelpunt van seizoen 2 wordt Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), voor wie het hoog tijd is om een goede partij aan de haak te slaan. Geen gemakkelijke opgave voor iemand met een lange eisenlijst, maar dan verschijnen Kate (Simone Ashley) en Edwina Sharma (Charithra Chandran) op het toneel. Met de chemistry tussen Anthony en Kate belooft dit opnieuw een steamy seizoen te worden vol liefde, lust, roddels en natuurlijk prachtige kostuums. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Grazia, Netflix Nederland | Beeld: Netflix

Laatste nieuws