Amy Schumer openhartig over liposuctie: ‘Ik wil er gewoon eerlijk over zijn’

In een openhartig gesprek vertelt de comedian waarom ze voor liposuctie heeft gekozen.

Amy Schumer had nooit gedacht dat zij het type zou zijn voor plastische chirurgie, maar toch is ze heel blij dat ze een liposuctie heeft ondergaan. Dat vertelt ze in een openhartig gesprek met Chelsea Handler.

Liposuctie

Afgelopen januari deelde Amy twee foto’s van zichzelf in badpak op Instagram. Daar onthulde ze voor het eerst dat ze een vetverwijderingsingreep had ondergaan. “Ik voel me goed. Eindelijk. Het is een lange reis geweest”, schreef ze bij de kiekjes. “Ik dacht dat ik nooit voor plastische chirurgie zou kiezen, maar dat is wel anders als je baarmoeder 2,5 jaar niet meer samentrekt en je veertig wordt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer

Openhartig

Onlangs schoof Amy aan bij Dear Chelsea, de podcast van Chelsea Handler. Daar praatte ze openhartig over haar beslissing om liposuctie te nemen. “Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen. Als ik over liposuctie hoorde, vond ik dat altijd zo gek klinken. Ik zei dat ik nooit iets aan mezelf zou laten doen”, vertelt de comedian in de podcast.

Amy veranderde echter van gedachten toen ze veertig werd en een keizersnede had ondergaan. Ze vertelt dat ze tussen haar moeilijke zwangerschap met zoon Gene (2), de keizersnede tijdens zijn bevalling en haar endometriose begon na te denken over liposuctie. Nadat in september haar baarmoeder en appendix waren verwijderd om eindelijk een einde te maken aan haar endometriosepijn, hakte de comedian de knoop door. “Ik genas goed en ik had zoiets van: kan ik lipo krijgen? Dus ik heb lipo ondergaan en ik voel me heel goed”, deelt ze.

Open en eerlijk

De comedian wil er geen geheim van maken dat ze liposuctie heeft ondergaan. “Als iemand mij op foto’s of in het echt ziet en denkt ‘ze ziet er dunner uit’: dat is omdat ik een operatie heb ondergaan. Ik wil er gewoon eerlijk over zijn”, vertelt ze. You go, Amy!

Bron: People, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws