Amal Clooney vertelt dat man George Clooney en hun tweeling haar ‘balans’ geven

In een zeldzaam moment vertelt de juriste over haar huwelijk met grote liefde George Clooney.

Lees ook

Als we iets weten over Amal Clooney is het wel dat ze een kick ass human rights advocaat en activiste is. En oké, we weten dat ze getrouwd is met acteur George Clooney, maar over dat laatste praat ze niet zoveel. Al gebeurt dat heus wel af en toe. Zo deelde ze onlangs een paar lieve woorden over haar echtgenoot en hun kinderen.

TIME magazine-nominatie

Ter ere van International Woman’s Day dat vandaag plaatsvindt, onthulde TIME magazine vorige week voor het eerst een ‘Women of the Year’-lijst, waarin het twaalf leiders nomineerde die werken aan een gelijkwaardigere wereld. Onder hen ook de Libanees-Britse mensenrechtenadvocaat Amal Clooney. Haar nominatie ging gepaard met een interview dat zich uiteraard richtte op haar indrukwekkende werk. Maar dat niet alleen. Ook geeft de juriste een bijzonder inkijkje in haar huwelijk met acteur en meervoudig sexiest man alive-winnaar George Clooney.

“Mijn huwelijk is fantastisch. Mijn man is een partner die ongelooflijk inspirerend en ondersteunend is, en we hebben een huis dat gevuld wordt door liefde en een lach. Het is een groter genoegen dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik voel me zo dankbaar dat ik de grote liefde van mijn leven heb gevonden, en dat ik moeder mag zijn – dit is waardoor ik in balans blijf.”

Relatie met George

Amal en George zijn inmiddels negen jaar samen. Ze ontmoetten elkaar in 2013, en in 2014 waren ze verloofd én getrouwd. In juni 2017 was er gezinsuitbreiding voor de Clooneys met tweeling Alexander en Ella, die zorgvuldig door hun ouders buiten de schijnwerpers worden gehouden. De media-aandacht richt Amal liever op haar cliënten. “Ik probeer de spotlight te laten vallen op wat belangrijk is. Dat kan sommige cliënten absoluut ten goede komen.”

George is iets minder zuinig als het om openbare liefdesverklaringen gaat, al probeert ook hij niet te veel prijs te geven over zijn gezinsleven. Afgelopen november vertelde hij in de podcast WTF With Marc Maron over zijn bijzondere ontmoeting met Amal. “Ik wilde niet trouwen, ik wilde geen kinderen krijgen. Toen kwam dit buitengewone menselijk wezen mijn leven binnenwandelen en werd ik tot over mijn oren verliefd op haar.” Hij verwijst naar Amal als “de meest buitengewone, slimme, briljante, mooiste vrouw.” Zelden zeggen de Clooneys iets over de liefde, maar áls ze iets loslaten, lijkt het rechtstreeks uit een romantische film te komen.

Bron: TIME, Marie Claire UK, Elle US, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook