Motivation Monday: win 1 van de 3 Floral & Fruity giftsets van Molton Brown t.w.v. €65 euro

Betoverende bloemige geuren waarmee je elke douchebeurt speciaal maakt.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Om met een goed gevoel aan de werkweek te beginnen, geven wij een aantal heerlijke Floral & Fruity giftsets van Molton Brown weg. Vandaag geen Monday Blues!

Get fruity met Molton Brown

Als iets een douchebeurt of baddersessie tot een feestje kan maken, is dat wel een heerlijk geurend product. Of beter gezegd: dan zijn het wel de douchegels van Molton Brown. Aan het begin van deze maand breidde de Londense geurexpert haar imperium uit met de Floral & Fruity Collection: een set met drie verschillende shower gels met bloemige, fruitige en citrusgeuren.

De Floral & Fruity Collection komt in een prachtige geschenkset en bevat drie verschillende gels: de Delicious Rhubarb & Rose, Jasmin & Sun Rose en Orange & Bergamot. De flesjes – die ook nog eens prachtig staan in je badkamer – bevatten elk 300 milliliter. Bovendien gebruikt het merk enkel de allerbeste ingrediënten om de geuren samen te stellen. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen en ftalaten én zijn de producten 100 procent vegetarisch (en het bedrijf werkt eraan om dit jaar al haar producten 100 procent vegan te maken). We love it! 

Leuk feitje: Dat de producten heerlijk ruiken is niet alleen ons opgevallen. Koningin Elizabeth II bekroonde het merk met een Royal Warrant en nu is Molton Brown Hofleverancier bij het Britse Koningshuis.

Winnen

Ben je benieuwd naar de nieuwe geuren en zou jij de giftset graag terugzien in je badkamer? Dan kunnen we je wellicht wel verblijden met zo’n set. Wij mogen namelijk 3x een van deze Floral & Fruity Giftsets t.w.v. €65 euro weggeven. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt van 14 maart tot en met 20 maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Laatste nieuws