Wil je zien: Netflix toont eerste beelden van nieuwe serie Dirty Lines

Wij maken vast wat tijd vrij in onze agenda's.

Lees ook

Het is eindelijk zover: Netflix heeft de eerste beelden van de nieuwe Nederlandse Original serie gedeeld. De serie heeft de naam Dirty Lines en bestaat uit zes delen. Hij vertelt het verhaal van de opkomst van sekslijnen in Amsterdam. Wij vertellen je meer en laten je vast een sneak peek zien!

Nieuw soort onderneming

Het verhaal van Dirty Lines speelt zich af in de jaren ’80 in Amsterdam. Het zijn de hoogtijdagen van het vrije leven vol muziek, drugs en seks. Marly Solomon (gespeeld door Joy Delima) studeert psychologie en begint aan een bijbaantje bij Teledutch, een telecombedrijf. Het bedrijf is opgericht door broers Ramon (gespeeld door Chris Peters) en Frank Stigter (gespeeld door Minne Koole) en is de eerste onderneming in sekslijnen in heel Europa. Het legt de broers geen windeieren: in mum van tijd verdienen ze er enorm veel geld mee. De sekslijnen bieden namelijk een nieuwe manier waarop mensen anoniem seks kunnen ervaren. Het zorgt ervoor dat iedereens moraal voorgoed verandert, ook die van Marly. Bekijk hieronder de sneak peek.

Eerste Nederlandse drama comedyserie

Naast de drie hoofdrollen zijn er in de serie rollen weggelegd voor Charlie Chan Dagelet, Abbey Hoes en Benja Bruijning. Ook spelen onder anderen Julia Akkermans, Laura Bakker en Eric van Sauers een rol in Dirty Lines. De serie is geproduceerd door Fiction Valley en is de eerste Nederlandse drama comedyserie op Netflix. Het is ook de eerste Nederlandse Original die dit jaar op Netflix verschijnt.

Later dit jaar volgen nog meer Nederlandse Netflixproducties, waaronder F*ck de Liefde 2. Voor nu moeten we het echter met alleen Dirty Lines doen, dat vanaf 8 april wereldwijd op Netflix te zien is. Wij zetten de datum vast in onze agenda!

Bron en Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook