Motivation Monday: win een pakket met haarverzorgingsproducten van weDo/ t.w.v. €91

Doe mee en maak kans op dit heerlijke haarverzorgingspakket!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Om de werkweek goed te beginnen geven wij een pakket met heerlijke haarverzorgingsproducten van weDo/ weg. Met verzorgd en lekker geurend haar kun je de week immers niet beter beginnen!

Over weDo/

Minimalistische productformule? Check. Vrij van siliconen en sulfaten? Check. Vegan? Check. De producten van weDo/ voldoen aan alle eisen die je maar aan je haarverzorgingsproducten kunt stellen, and then some. Alle weDo/-producten zijn namelijk ontworpen met het oog op professionele prestaties – hiervoor nam weDo/ zelfs wetenschappers en haarstylisten in de arm. Het resulteerde in producten die je haar voeden, verzorgen, repareren, beschermen, versterken en doen glanzen. Wat wil je nog meer?

weDo/ heeft daarnaast niet alleen hart voor jouw haar, maar ook hart voor het milieu. De verpakkingen van de producten zijn gemaakt van gerecycled en recyclebaar plastic. Ook zijn de producten navulbaar én heeft weDo/ zelfs producten die helemaal plasticvrij zijn, zoals de No Plastic Shampoo bars. En voor elk verkocht product, worden er acht plastic flessen uit de zee verwijderd. Ideaal!

Phoebe Dynevor

Niemand minder dan actrice Phoebe Dynevor is ook fan van het eco-ethische haarmerk. Sinds eind februari is zij dan ook weDo/’s allereerste Advocate for Positive Change. Samen met het haarverzorgingsmerk roept ze mensen op om duurzamere keuzes te maken. “We zouden allemaal na moeten denken over duurzaamheid. Je hoeft heus niet van de een op andere dag vegan te worden, ook minderen met plastic is nuttig. Dat vind ik ook zo fijn aan weDo/. Het is een merk dat om het milieu geeft.”

weDo

Winnen

Kan jouw haar wel wat extra aandacht gebruiken en wil je jouw lokken verwennen met de weDo/-producten? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk een weDo/-pakket weggeven met de Moisture & Shine No Plastic Shampoo Bar + handige bijpassende houder, de Rich & Repair conditioner, de Moisture & Shine Mask en de Moisturising Night Cream t.w.v. € 91. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt van 21 maart tot en met 27 maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

 

Laatste nieuws