Dress the part: deze trend past het best bij jouw sterrenbeeld

It's written in the stars.

Het beruchte ‘Ik weet niet wat ik moet dragen’-moment heeft ons allemaal weleens getroffen. Voor stijlinspiratie kun je natuurlijk terecht op social media als Instagram of Pinterest, maar je kunt ook de sterren eens raadplegen. De volgende trends passen perfect bij jouw sterrenbeeld.

Steenbok

De Steenbok houdt van een goede twee-in-een-look. Oftewel: eentje die sexy is, maar die tegelijkertijd ook professioneel is en naar kantoor gedragen kan worden. De blazerjurk is daarmee de trend voor de Steenbok.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lovisa Barkman (@lovisabarkman)

Waterman

De Waterman is niet erg picky wanneer het op modetrends aankomt: ze vindt alles leuk. Wel geeft ze op haar eigen unieke manier een draai aan elke trend, en dat is door te spelen met stoffen. Een broek van een metallic stofje met een wollen trui, bijvoorbeeld. Of een zijden blouse met een leren rok. De Waterman rockt het dit seizoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Vissen

Een romantischer sterrenbeeld dan Vissen is er niet. Ze is gek op dromerige stijlen en ook dat komt dit seizoen weer terug. Vrouwen met dit sterrenbeeld omarmen de komst van de lente dit jaar met een prachtig bloemendesigns.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem)

Ram

We winden er geen doekjes om: de Ram staat bekend om zijn vurige temperament. Een neonkleurtje past daar perfect bij. Onze suggestie voor deze lente? Neongroen. Het brengt leven in de brouwerij, staat fris en je komt er fashionable mee voor de dag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Stier

Als de Stier iets is, is het wel verleidelijk en sensueel. Dit sterrenbeeld durft wel wat huid te laten zien, maar houdt het immer classy. Een slip dress is dan ook het item voor de stier voor dit seizoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JEANNINE 🤍 (@jeannine.roxas)

Tweelingen

Als dit sterrenbeeld ergens niet van houdt, is het wel van mainstream. Tweelingen zijn niet bang om te experimenteren en zouden we ware trendsetters kunnen noemen. Een cut-outdress of top is dit seizoen de go-to voor Tweelingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Delphine (@slipintostyle)

Kreeft

De Kreeft is niet bang voor een trip down memory lane op het gebied van mode. Trends uit de zeroes zijn geliefd. Wij tippen voor dit sterrenbeeld dan ook cargobroek in een opvallende kleur of met een leuk printje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Leeuw

De Leeuw houdt ervan om af en toe dramatisch uit de hoek te komen. Kleding is hierop geen uitzondering. Dierenprints doen het daarom altijd goed voor dit sterrenbeeld, maar de bijna cliché panterprint laat de Leeuw dit seizoen aan zich voorbijgaan. Ga deze lente voor een originelere dierenprint.

Maagd

De Maagd is down to earth en rustig van aard (zeker niet te verwarren met saai). Dit aardteken houdt van een minimalistische stijl, maar is ook niet bang om opvallende elementen aan haar outfit toe te voegen. Een monochroom look met opvallende tassen, it is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ada (@ada_oguntodu)

Weegschaal

Voor de Weegschaal geen pastelkleuren of roze jurken met gingham print. Personen met dit sterrenbeeld zijn recht door zee en houden wel van een stoere outfit. Een leren blazer met chunky boots past helemaal in het straatje van de Weegschaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Schorpioen

De Schorpioen is gek op een feestje en houdt niet van saaie looks. Ook durft dit waterteken best buiten de lijntjes te kleuren en te experimenteren met looks. Een leren broek mag dit seizoen daarom niet ontbreken in de garderobe van dit sterrenbeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

Boogschutter

Als één sterrenbeeld wel erg op haar vrijheid gesteld is, is het de Boogschutter. Ze is avontuurlijk van aard en durft op te vallen. Positieve en speelse vibes mogen daarom best terugkomen in de outfit van de Boogschutter. Niets leent zich daar perfecter voor dan een kleurrijke outfit met franjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Finishing touch

Een prachtige outfit, eentje waar je je prettig in voelt, is natuurlijk het belangrijkste. Wil jij je algehele look naar een hoger niveau tillen? Dan kun je ook nog losgaan met de beautytrends van dit moment. Kies voor een feestje bijvoorbeeld voor de negative space liner-trend: hierbij breng je een soort cat eye aan, maar kleur je ‘m niet in met je eyeliner. Ben je op zoek naar een look voor overdag? Ga dan voor de pinned back pony. Deze trend waarbij je je pony naar achteren brengt en vastpint met een bobby pin is weer helemaal terug van weggeweest!

Bron: InStyle | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws