Bijzondere sneakers voor luxe lentegevoel

Van Versace tot Balmain.

Hou je van sneakers waar je anderen niet snel op ziet lopen? Je tast vaak iets dieper in de buidel, maar daar krijg je exclusiviteit, duurzaamheid en comfort voor terug. Lees snel verder, want de meest unieke luxe designer dames sneakers voor de lente vind je hieronder.

Klassiek chic Balmain

Balmain is een Frans luxe modehuis dat is opgericht in 1945 door Pierre Balmain. Dit merk heeft een klassieke en tegelijk gedurfde uitstraling. Dat zie je dan ook terug in de sneakers die zij maken. Herkenbare kleurgebruik zijn zwart, wit en goud. Tijdloos dus! En chique! Je draagt de sneakers casual maar onder een rokje komen ze fantastisch tot hun recht.

Shinen en glam met Versace

We design en mode zegt, zegt Versace. Dit Italiaanse modemerk bestaat al sinds 1978. Het is in handen van Donatella Versace en straalt luxe en op en top glamour uit. Extravagant zou een middle name kunnen zijn. Glinsterende steentjes, glanzend goud, zilver, kleurtjes afgezet tegen zwart: met sneakers van Versace schitter je in volle glorie.

Kunst aan je voeten: Golden Goose

Golden Goose is Italiaans en een redelijk nieuw modemerk. In het jaar 2000 is dit imperium gestart. De sneakers die dit merk op de markt brengt zijn puur verfijnd handwerk en daarom erg origineel. Dit designer merk haalt inspiratie uit kunst. Dat geeft de schoenen een geheel eigen originele uitstraling. Je vindt ze foeilelijk, óf juist helemaal het einde. De karakteristieke sneakers van Golden Goose zijn vaak rijkelijk versierd met swarovski steentjes en hebben 24-karaats gouden details.

Weet jij al met welke high-end sneakers je wilt pronken? Twijfel dan niet te lang en bestel jouw exclusieve paar dames sneakers bij Winkelstraat.nl. Exclusiviteit zorg ervoor dat je de pracht van je sneakers maar met een select groepje hoeft te delen. Andere kant is dat er daardoor maar een paar maten beschikbaar zijn. Vind jouw sneaker match made in heaven op Winkelstraat!

Beeld: Mart Production