Motivation Monday: win 5x een hannah Cleansing Clay t.w.v. €39

Begin de week goed met deze diep reinigende Cleansing Clay van hannah!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent starten wij jouw werkweek graag goed met een prachtig product. Deze week doen we dat met de fijne Cleansing Clay van hannah t.w.v. €39 euro. Met dit diep reinigende gezichtsmasker ga je de week met een stralende huid tegemoet!

Een diep reinigend masker

De Cleansing Clay, geschikt voor zowel de vette als droge huid, bevat de kleisoorten kaolien en bentoniet. Zegt je waarschijnlijk niet zoveel – ons tot op heden ook niet – maar je huid wordt hier heel blij van. Deze kleien verwijderen namelijk onzuiverheden en overtollig talg. Ideaal!

De Cleansing Clay is een van de heerlijke producten van het Hollandse merk hannah. Je kunt de producten kopen voor thuis, maar je kunt ook naar de salons waar ze mee samenwerken voor fijne behandelingen – niemand minder dan Denise Speelman zweert daarbij. De voormalig Miss Nederland gaat elke zes weken naar haar hannah-huidcoach voor een treatment.

De Cleansing Clay van hannah heeft een diep reinigende werking op je huid.

Winnen

Ga je thuis graag zelf aan de slag met het diep reinigende masker? Snappen we. Daarom geven wij 5x een hannah Cleansing Clay weg t.w.v. €39 euro. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-and-win title="Motivation Monday: win een hannah Cleansing Clay" description="Motivation Monday: win 5x een hannah Cleansing Clay t.w.v. €39" ended_at="03-31-2022" brand="Marie Claire" ]

Deze actie loopt van 28 maart tot en met 3 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.