Deze roze jurk is de nieuwste obsessie van het internet

Op TikTok is de jurk een dikke hit.

De tijd waarin trends enkel op de catwalk werden gezet ligt ver achter ons. Sure, op de runway ziet menig it-item voor het eerst het daglicht, maar ook TikTok heeft die schone taak op zich genomen. De trend du moment? Roze slip dresses.

De roze slip dress van Zara

Het wordt weer warmer, de dagen zijn een stuk langer en buiten begint de natuur weer te bloeien. Spring is coming! En dat betekent dat we ook onze garderobe daarop af willen stemmen. TikTok doet dat met de pink satin dress van de Zara. Filmpjes van deze jurk met spaghettibandjes en een cut-out detail op de achterkant gaan al een aantal dagen viraal op het sociale medium.

@miss_halston I finally got it! 🌸💕 @zara #pinterestoutfit #fashiontiktok #outfitinspo #zaradress #zarahaul #fyp #foryou ♬ original sound - BUNNY BARBIE🐰

De hashtag #zarapinkdress doet het momenteel goed op TikTok. Aan de jurk hing een prijskaartje van £46 en het lijkt erop dat-ie in Nederland helemaal sold out is. Er is wel een wachtlijst, maar het is nog maar de vraag of en wanneer er een grote restock zal zijn.

Outfitinspiratie

Hoewel je de specifieke Zara-jurk niet in andere winkels zult vinden, kun je wel veel vergelijkbare pareltjes op het internet scoren. Ben je benieuwd hoe je zo'n roze slip dress kunt dragen? Wij verzamelden wat inspiratie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Hannah Vo (@hannahbvo)

Stylen met

Als de slip dress één ding is, dan is het wel sexy. En oké: bloot. Voor een feestje is het leuk, maar voor kantoor misschien iets minder. Gelukkig kun je wat styling betreft alle kanten op met deze jurk. Zo staat het item hartstikke leuk als je er een blazer over draagt of wanneer je gaat voor een wit t-shirt onder je slip dress. C'est magnifique!

Bron: Who What Wear, Zara | Beeld: BrunoPress, TikTok, Instagram