Hebben: dit BABOR-paasei is een ware traktatie voor je huid

Een beauty-paasei gevuld met verzorgende ampullen.

Lees ook

Op Eerste en Tweede Paasdag pakken we graag uit met het ontbijt, maar ook onze huid mogen we best pamperen tijdens deze feestdagen. Onze tip: het BABOR-paasei met heerlijke ampullen.

Het Babor-paasei

Babor laat Pasen al jarenlang niet stilletjes aan zich voorbijgaan. Ook dit jaar is daar geen uitzondering op. Het Duitse cosmeticamerk wil jou graag op een prachtige manier kennis laten maken met de nieuwste en heerlijke producten. Dit jaar doet het merk dat met een legendarisch BABOR-paasei met ampoule concentrates.

Met de ampullen in het BABOR-paasei kun je een kuur van twee weken volgen. De veertien beauty-ampullen zijn nauw op elkaar afgestemd om de huid te verwennen. Ze werken doeltreffend en snel dankzij de perfect gedoseerde, krachtige stoffen. Ook leuk: Het BABOR-paasei met ampullen bevat helemaal geen plastic.

Babor
Het BABOR-paasei is voor €46,90 verkrijgbaar op de website van BABOR.

Wat zit erin?

Het BABOR-paasei bevat 14 ampullen die allen een goede werking op de huid hebben, waaronder twee Hydra Plus-ampullen. Deze bevatten hyaluronzuur, een stofje dat de huid hydrateert. Ook bevat het een ampul met een direct glow-effect, een stress control-ampul om je huid te beschermen tegen stressgerelateerde huidveroudering en een roségouden ampul om het energieniveau van de huid op de laden. En dit is slechts een kleine greep. Het BABOR-paasei bevat nog veel meer andere fijne ampullen.

Overigens is het BABOR-paasei niet alleen een heerlijk product, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. Een ware eye-catcher voor je badkamer!

Bron en beeld: Babor

Laatste nieuws

Zie ook