Emily in Paris' Philippine Leroy-Beaulieu is binnenkort ook in deze populaire serie te zien

Zet de popcorn vast klaar!

Na Emily in Paris kregen wij veel zin in Franse mode, croissants en... nog meer van Philippine Leroy-Beaulieu. Goed nieuws voor alle fans, want ze gaat een rol spelen in The Crown!

Monique Ritz

Philippine Leroy-Beaulieu blijft in de Netflix-familie, want ze gaat een rol spelen in de populaire tv-serie The Crown. Ze zal de rol vertolken van Monique Ritz, de weduwe van hotelier Charles Ritz. Hoewel het nu niet om een grote rol gaat, vond de Franse actrice het een feest om in de serie te spelen. "Het was een kleine rol, maar ik had veel plezier en was zo blij dat ik in The Crown mocht", vertelt Philippine aan You magazine. "Elke aflevering is als een kleine film op zich. Het is waanzinnig goed geschreven."

Philippine speelt de rol van Monique Ritz, die vroeger getrouwd was met hotelier Charles Ritz. Bekend van hun befaamde hotels en een thuishaven voor veel royals, waaronder prinses Diana. Toen Charles in 1976 stierf, nam Monique het hotel over. Na een periode van verval was het hotel niet meer in de juiste staat en besloot Monique om het drie jaar later te verkopen. In 2011 overleed ze, en daarmee stopte ook hun Ritz-imperium.

Als we de verhalen moeten geloven, was Monique Ritz een hartelijk en warm persoon. Een heel andere rol vergeleken Sylvie Grateau in Emily in Paris. We zijn dus zeer benieuwd!

The Crown

The Crown is een Britse historische dramaserie, geschreven door Peter Morgan. In de serie krijgen we een kijkje in de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Hoewel er veel geruchten de ronde doen dat de serie niet compleet op waarheid is gebaseerd, komen sommige verhaallijnen veel overeen. Zo is het ongelukkige huwelijk tussen Diana en Charles goed verfilmd. En zien we ook meer van de opbloeiende liefde van Charles en Camilla.

Bron: Town and Country Mag | Beeld: Brunopress