Marie Claires weekendtips

Van cultuur proeven bij een expositie tot shoppen bij een sample sale.

Nog niks gepland voor het weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

 

Expositie Painting Otherwise in The Merchant House

Vier het voorjaar in The Merchant House met de nieuwe expositie ‘Painting Otherwise‘ van kunstenaar Beppie Gielkens. De expositie verwijst naar haar eigenzinnige werkwijze met kleur en lijnen. Door de superieure erkenning van de fysieke en schilderkunstige eigenschappen van kleur word je uitgenodigd om op steeds nieuwe manieren te lezen. Prikkel al je zintuigen met de bijzondere kunstwerken.
Wanneer:
Van 11 maart tot 6 mei 2022
Waar:
The Merchant House, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Merchant House (@merchanthousenl)

Anna + Nina sample sale

Portemonnees gereed, want dit weekend staat er een hele leuke sample sale op de planning. Het Amsterdamse bedrijf, dat vernoemd is naar de oprichtsters, geeft klanten een exclusief kijkje in hun archieven. Met inspiraties uit geschiedenis, kunst, films en de natuur vind je bij het merk coole, out of the box ontwerpen waarmee ze de trends altijd net een stap voor zijn. Kortom, dit wil je niet missen!

Wanneer:
25 en 26 maart 2022

Waar:
Amsterdam, de locatie wordt 48 uur van tevoren bekendgemaakt via hun nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna + Nina (@annaninanl)

HUMANOID: Super Stock Sale

Ben jij toe aan een nieuwe garderobe? Dan kan het zeker geen kwaad om een kijkje te nemen bij de HUMANOID: Super Stock Sale. Hier worden met hoge kortingen zowel oudere collecties van HUMANOID verkocht als andere merken, meubilair en H* deco items. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Wanneer:
24 tot en met 28 maart

Waar:
H* Store, Arnhem

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HUMANOID store Arnhem (@humanoidshop)

Virtuele vloed WATERLICHT

Op 25 en 26 maart staat er iets betoverends te gebeuren. Kunstenaar Daan Roosegaarde gaat namelijk het welbekende Slot Loevestein ‘onder water’ zetten. Hiermee toont hij op adembenemende wijze de kracht en kwetsbaarheid van het leven met water. Want wat gebeurt er als het water hoog staat? WATERLICHT toont de bezoekers hoe hoog het zou staan als er niet wordt ingegrepen.

Wanneer:
25 en 26 maart 2022

Waar:
Slot Loevestein, Poederoijen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Slot Loevestein (@slotloevestein)

Leestip

Zin om uitgezakt op de bank een fijn boek te lezen? Dan is het boek ‘Raak Elkaar Niet Kwijt – Houd de liefde levend na de komst van een kind’ van therapeut Rianne Roes zeker een aanrader. In het boek lees je wat er in jezelf en binnen jullie relatie verandert na de komst van jullie kind. Daarnaast geeft Rianne een raamwerk waarmee je naar je eigen ontwikkeling en de relatie met jezelf leert kijken. Een stukje zelfreflectie waar je zeker wat aan hebt!

Raak elkaar niet kwijt_omslag voor jpg

Andere fijne kijktips

Liever een weekendje thuisblijven? Ook dan hoef je je niet te vervelen. Afgelopen week verschenen er namelijk weer tal van films en series op de streamingsdiensten. Zo kijk je nu de documentaire Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. op Netflix en de spannende film Fast & Furious 9 op Prime. Op HBO Max is de nieuwe serie Minx te zien én kun je alle afleveringen van And Just Like That… bingen. Kortom, genoeg te zien en te doen!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws