Deze 5 items domineren op dit moment de straten

*stopt in winkelmandje*

Is it just us, of is het heerlijk om de trends du moment in de gaten te houden? Vele trends spotten we tijdens Fashion Week, maar ook op Instagram zien we ze voorbijkomen. Hoog tijd om ze eens onder de aandacht te brengen!

Van Kopenhagen tot Parijs

Met de Fashion Weeks van Kopenhagen, New York, Londen, Milaan en Parijs achter ons, begint wat ons betreft het leukste werk: het uitspitten van alle streetstyle-foto’s. Hoewel we dat per Fashion Week al doen – zoals die in Kopenhagen – passeren genoeg inspirerende outfits de revue die ook zeker onze interesse prikkelen. Want niet alleen front row vind je de grootste stijliconen, ook op straat paraderen ze rond. Vaak gehuld in de nieuwste trends, in items van de betreffende designer of in een combinatie waar wij onze trendgevoelige vingers bij aflikken.

De koude temperaturen van de afgelopen Fashion Weeks waren misschien een boosdoener voor korte kleding, maar dat weerhield geen enkele fashionista om zich stijlvol te kleden. Speelse prints, uitgesproken tassen en vooral veel kleur kwamen voorbij. We zetten de leukste items op een rijtje! Let op: ze hebben een hoog ‘wil-ik-hebben’-gehalte.

1. Bottega Veneta Bag

Een tas die je van mijlenver al herkent: de groene gevlochten Bottega Veneta Bag. Vaak in combinatie met contrasterende kleuren of pastel.

2. Celine zonnebril

Fijne bijkomstigheid: de Celine zonnebril staat iedereen prachtig. De ronde vormen geven je outfit een speelse toevoeging, maar het blijft nog steeds hartstikke chic.

3. Mariam al Sibai Coat

Go big or go home, en dat geldt zeker voor deze Mariam al Sibai jas. Door het rechte silhouet en grote steekvakken maakt het je lichaam langer én slanker. En wie wordt er nou niet blij van deze kleur?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Chen (@evachen212)

4. Missoni long dress

De ideale jurk als je geen idee hebt wat je aan moet doen. Met deze Missoni long dress weet je namelijk zeker dat je er modieus uitziet. Combineer het met een brede riem of laat je jurk in eenvoud stralen zonder accessoires.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Clara Aparicio (@clara.aparicio)

5. ACNE Printed Trousers

Ja, deze broek willen wij linea direct in onze kast hebben. Hij is speels, kittig en goed te combineren met kleuren. Dat laat Marianne Theodorsen ook zien, die het combineert met een lichtblauwe trui en roze loafers. Pretty!

Speels en modieus

De fashion crowd laat nog maar eens zien hoe makkelijk het is om je zowel speels als modieus te kleden. Met een kittig printje, een opvallende jas of een jurk die je mooiste vormen laat zien. We trekken meteen een sprintje naar de winkel, want de kans is groot dat er meer mensen op deze items zitten te azen.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws