Wauw! Met deze TikTok-hack contour jij bij jezelf een strakke kaaklijn

Nikkie Tutorials doet het voor.

Lees ook

Een kaaklijn à la Bella Hadid? Daar tekenen wij voor. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een strakke, rechte kaaklijn, maar als het aan Nikkie Tutorials ligt, maken we die gewoon zelf!

Beautyhack

Op TikTok gaat er namelijk een beautyhack viraal waarbij je door middel van contouren de illusie van een strakke kaaklijn kunt creëren. TikTok heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot het medium waar je terecht kunt voor allerlei filmpjes. Van grappig tot informatief en alles wat daar tussenin zit. Zo zien we nu dat je door je kaken te contouren ineens een optisch veel strakkere kaaklijn kunt krijgen.

Contouren kun je leren

Contouren kan best een grote stap zijn om in je beautyroutine op te nemen. Niet alleen moet je de kleuren weten te vinden die perfect bij jouw gezicht passen, ook moet je de schaduw precies goed aanbrengen om de juiste accenten te leggen. Normaal gesproken contour je waarschijnlijk je neus en wangen, maar bij deze hack is het juist de bedoeling dat je je kaken contourt voor een strak effect. Bekijk de video hieronder.

@nikkietutorials my three chins have been waiting for this! #foryou #fyp #transformation #HelloHBOMaxChallenge ♬ original sound – nikkietutorials

Zo ga je te werk

Nikkie doet in een video voor hoe je je kaak precies kunt contouren, en het is heel makkelijk kunnen we je vertellen. Ze brengt eerst een contourstick onderaan haar kaak aan. Vervolgens brengt ze 2 cm boven die eerste lijn nog een lijn aan. Deze twee lijnen blendt ze. Na het blenden doet Nikkie nog een beetje poeder over de concealer heen, zodat het er strak uitziet. Et voila, een prachtige kaaklijn!

Bron: Dingen voor Vrouwen, NSMBL | Beeld: TikTok, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook