Op je kijklijst: deze true crime documentaire wil je zien

Heb je The Tinder Swindler en Bad Vegan verslonden? Zet deze docu dan ook maar op je kijklijst!

Lees ook

Op Netflix kunnen we terecht voor onze dosis romantiek, humor en actie, maar op het streamingplatform bekijk je ook tig goede documentaires. Onze tip: Trust No One: The Hunt for the Crypto King. 

Eerdere verhalen

Netflix is on a roll dit jaar met de true-crime documentaires. Eerst verscheen The Tinder Swindler, waarin we konden zien hoe Shimon Hayut vrouwen oplichtte door te doen alsof hij enorm rijk was. Daarna zagen we Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives verschijnen. Die docu vertelt het verhaal van restauranteigenaar Sarma Melngailis, die illegaal geld naar haar man overmaakte met als doel onsterfelijk te worden.

Mysterieus

Nu is er een derde true-crime docu in de reeks verschenen. Hij heet Trust No One: The Hunt for the Crypto King. Waar het verhaal over gaat? De mysterieuze dood van cryptocurrency-multimiljonair Gerry Cotten. Hieronder zie je de trailer van de docu:

Vanaf nu te bekijken

Cotten overleed plotseling op 30-jarige leeftijd en daarmee verdween ook het wachtwoord voor 250 miljoen (!) dollar aan fondsen. Zijn investeerders konden dus fluiten naar hun geld. Ze geloven echter niet dat Cotten echt is overleden, maar vermoeden dat het om een exit scam gaat. Zou hij er echt met al dat geld vandoor zijn gegaan? Trust No One: The Hunt for the Crypto King is sinds deze week te zien op Netflix. Wij gaan hem zeker checken!

Bron: Film Vandaag, Grazia | Beeld: Gilmore Girls, The CW

Laatste nieuws

Zie ook