Zo maak je een volumineuze paardenstaart

Easy does it!

Lees ook

Sinds vorig jaar is ponytail envy een begrip: het jaloerse gevoel dat je ervaart als je iemand met een volle paardenstaart ziet (we’re looking at you, Ariana Grande). Zelf voller haar krijgen is moeilijk, maar gelukkig kun je wel die illusie creëren met deze paardenstaart hack!

Beautyhacks

TikTok bestaat al lang niet meer uit alleen maar dansvideo’s of zangfilmpjes. Nee, tegenwoordig vind je talloze life- en beautyhacks op het platform en daar maken we dan ook gretig gebruik van. Zo kwamen we onlangs deze haar-hack tegen, waarbij je gemakkelijk meer volume in je paardenstaart kunt creëren. Zo lijkt je paardenstaart een stuk dikker. Haarstyliste Amber-Rose Peake deelde een filmpje waarin ze de handige hack voordoet. Inmiddels is de video al door meer dan 14 miljoen mensen bekeken.

@amberrosepeakehair Love this one! #volume #hairtutorial #hairtok ♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Zo ga je te werk

De TikTok-ster filmt duidelijk hoe je te werk moet gaan. Als eerst verdeel je je haar in twee lagen. De bovenste laag bind je vervolgens al vast in een paardenstaart zoals je dat normaal ook doet. Daarna pak je de onderste laag lokken. Verdeel deze in tweeën en wikkel rond de bovenste paardenstaart. Doe er een elastiekje omheen et voìla, je volumineuze paardenstaart is ready!

Hoofdpijn

Heb je de hack geprobeerd en paradeer je nu met een paardenstaart op je werk of in de stad? Dan is de kans groot dat je op een gegeven moment last krijgt van je hoofd. Als je hoofdpijn krijgt van je paardenstaart, is het het best om je haar even los te halen. Masseer je hoofdhuid zachtjes in het gebied waar je pijn hebt en geef je haar de tijd om even te rusten. Vaak is de pijn na een uur helemaal verdwenen. Als je vaak dit soort hoofdpijn door een staart ervaart, moet je wellicht je go to kapsel heroverwegen. Probeer dan eens een vlecht, een wat lagere staart of draag het heerlijk los!

Bron: Woman and home,  Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook