Motivation Monday: win een MONDAY-giftset t.w.v. €150

Begin deze week met een heerlijk pakket van MONDAY.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag goed met een fijne winactie. Deze week doen we dat met een MONDAY-giftset t.w.v. €150. Het perfecte pakket voor een avondje me-time. 

Instagramable producten 

Grote kans dat je de producten van MONDAY Haircare al voorbij zag komen op TikTok of Instagram. Dankzij de Instagramable verpakking, goede kwaliteit en betaalbaarheid is het merk razend populair. Extra fijn: de producten van MONDAY Haircare zijn sinds kort ook in Nederland te koop.

Waarom de producten zo populair zijn? De shampoo en conditioners van MONDAY zijn niet alleen betaalbaar – zo betaal je nog geen €7 voor een fles shampoo –, maar ook sustainable, vegan en cruelty-free. Daarnaast zijn de producten ook nog eens van hoge kwaliteit. Zo bevatten de shampoos en conditioners natuurlijke ingrediënten als kokosolie, Shea butter, vitamine E en rijstproteïne: ingrediënten die je haar goed hydrateren en voeden. En dat allemaal zonder parabenen en sulfaten.

MONDAY-giftset

Winnen

Ben jij wel toe aan een avondje relaxen en kunnen jouw lokken wel wat extra liefde gebruiken?  Snappen we. Daarom geven wij 1x een MONDAY-giftset t.w.v. €150 weg. Dit pakket bestaat uit een conditioner, shampoo, bucket hat, tracksuit, grove kam, haarelastiekjes en sleutelhanger. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Motivation Monday: win een MONDAY-giftset t.w.v. €150

Deze actie loopt van 4 tot en met 10 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen/diensten.

Laatste nieuws