Oeh: hint deze actrice op terugkeer in Grey's Anatomy?

Betekent dit een terugkeer in het Grey Sloan Memorial Hospital?

Onlangs werd seizoen 19 van Grey's Anatomy bevestigd – hoewel actrice Ellen Pompeo daar geen trek meer in leek te hebben. Nu lijkt er nóg meer goed nieuws te komen voor fans van de serie. Op Instagram deelde een voormalig Grey's-actrice namelijk een bijzonder kiekje, waardoor veel fans denken dat zij binnenkort weer haar opwachting maakt in het Grey Sloan Memorial Hospital!

'Mijn hart is er vol van'

Actrice Camilla Luddington, die we natuurlijk kennen als Jo Wilson, heeft namelijk een heel geheimzinnige foto op Instagram gedeeld, samen met Jessica Capshaw. Jessica speelde dokter Arizona Robbins en was voor het laatst te zien in het 14e seizoen van de doktersserie.

Bij de foto schrijft Camilla: "Dit is vandaag gebeurd. En mijn hart is er vol van." Wat een lief kiekje!

Fans denken dat dit is een hint is naar de terugkomst van Jessica in Grey's Anatomy. De actrice plaatst op haar eigen Instagram dezelfde foto, met de tekst: "Kijk eens wie ik vandaag tegenkwam." Veel fans hebben onder het bericht gereageerd en hopen massaal dat dit de terugkomst van Arizona betekent. Zo schrijft er iemand: "Kom terug naar Grey's, we hebben Arizona nodig."

Naar New York

In de laatste aflevering van seizoen 14 besloot Arizona Seattle te verlaten om samen met haar dochter Sofia een nieuw leven te beginnen in New York. We zijn benieuwd of we Sofia ook gaan zien en meer te horen krijgen over hun leven in New York!

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: Grey's Anatomy