Best beauty’s: dit zijn de winnaars van de Marie Claire Prix de la Beauté 2022

Deze beauty's gaan er met de prijzen vandoor!

Elk jaar reikt Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Van superserum tot amazing haartool: deze beauty’s gaan er met de prijzen vandoor.

Nederlandse Awards

Voor wie de Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté nog niet kent: deze awards worden elk jaar uitgereikt aan de mooiste en meest innovatieve beautyproducten van het jaar. We trappen af met de Marie Claire Prix de la Beauté voor onze Nederlandse favorieten.

Smart Care Award: HANNAH

BEYOUTY SERUM, 30 ML € 65

Dit zegt de jury: “Knap hoe hannah met dit serum inspeelt op een actuele behoef- te: maskne – oftewel onzuiverheden na het dragen van een mondkapje. Met een zachte maar effectieve formule, die fijn smeert en doet wat-ie belooft.”

Beste Make-up: SENSAI

TOTAL LIP GLOSS, € 49,95

Dit zegt de jury: “Meer dan your average lipgloss. Hij bevat de luxe bestanddelen van een verzorgende lipcrème, maar geeft wel nét dat beetje kleur. Dit raakvlak van verzorging en make-up is precies waar we dol op zijn.”

Beste Haarinnovatie: DYSON

DYSON FLYAWAY-OPZETSTUK, € 30 • IN COMBINATIE MET DE DYSON SUPERSONIC, € 399

Dit zegt de jury: “Vervelende, eigenwijze pluishaartjes zijn voorgoed verleden tijd sinds de komst van Dyson’s Flyaway. De uitvoerig geteste technologie is uniek, en doordat-ie zonder hitte werkt niet schadelijk voor je lokken.”

Beste Skincare: CAUDALIE

CAUDALIE RESVERATROL-LIFT FIRMING CASHMERE CREAM, 50 ML € 45,80

Dit zegt de jury: “Dat de natuur veel te bieden heeft, weten ze bij Caudalie allang. De collageenbooster in deze crème is van plantaardige oorsprong en helemaal vegan. We snappen wel waarom-ie de naam ‘cashmere’ kreeg: hij smeert heerlijk en zacht.”

Internationale Awards

Een internationale jury van 22 beautyjournalisten koos de beste nieuwe lanceringen van afgelopen jaar. Dit zijn de winnaars.

Speciale Juryprijs: GUERLAIN

TERRACOTTA, € 49 • ABEILLE ROYALE EYE R REPAIR SERUM, 20 ML € 105 • KISSKISS SHINE BLOOM, € 37,50 • ABEILLE ROYALE ADVANCED YOUTH WATERY OIL, 50 ML € 130

Dit zegt de jury: “Een merk dat Franse luxe combineert met innovatie op het gebied van duurzaamheid. Met steeds schonere formules, die niet inboeten op efficiëntie en beleving. Complimenten voor het ondernemers- programma voor vrouwelijke imkers.”

CHANEL 

SUBLIMAGE L’ESSENCE DE TEINT, € 140

Dit zegt de jury: “Dit hybride serum dat tussen huidverzorging en make-up in zit, zorgt de hele dag door voor een onberispelijke teint. Beschermt tegen vervuiling en reflecteert het licht perfect. Magische make-up en uniek in z’n soort.”

LANCÔME

ABSOLUE THE SERUM, 30 ML € 241,50

Dit zegt de jury: “Een vederlicht serum met een verhelderend en verstevigend effect, waarmee je huid direct een mooie glans krijgt. Bonuspunten voor de fles van gerecycled en hervulbaar glas.”

Global Brand Award: DRUNK ELEPHANT

T.L.C. FRAMBOOS GLYCOLIC NIGHT SERUM, 30 ML € 87 • B-HYDRA INTENSIVE HYDRATION SERUM, 50 ML € 46 • LALA RETRO WHIPPED CREAM, 50 ML € 57 • VIRGIN MARULA LUXURY FACIAL OIL, 15 ML € 39 • PROTINI POLYPEPTIDE CREAM, 50 ML € 64

Dit zegt de jury: “Voor een volledige clean beauty- routine ben je bij Drunk Elephant aan het juiste adres. Super gebruiksvriendelijke producten met goeie concentraties actieve ingrediënten en verpakkingen die er mogen wezen.”

DIOR

PRESTIGE LE BAUME DÉMAQUILLANT, 150 ML € 88 • BAUME CICA-RÉPARATEUR, 75 ML € 51

Dit zegt de jury: “Rijke en bijzondere feelgood-texturen met mooie ingrediënten. De reinigende balsem is een aanrader voor de gevoelige huid en de repairing balm een veelzijdige must-have.”

HAIR RITUEL BY SISLEY

LA CRÈME 230, 150 ML € 79

Dit zegt de jury: “Slim dat dit product de warmte van stylingtools in z’n voordeel gebruikt: het haar is beschermd, maar wordt tegelijkertijd versterkt door deze leave-in behandeling. Een essential voor iedereen die haar lokken föhnt of een tang gebruikt.”

Laatste nieuws