Jason Momoa doet boekje open over dating-geruchten met Kate Beckinsale

'Ik leen m'n jasje nooit meer uit', aldus de acteur.

Lees ook

De breuk (of toch niet?) van ex-vrouw Lisa Bonet staat nog vers in ons geheugen. Toch weerhield het fans en tabloids er niet van om alweer te speculeren over een mogelijke nieuwe liefde in het leven van Aquaman-acteur Jason Momoa. De acteur reageert in een interview op de geruchten.

Daten bij de Oscars

Het zit zo: bij een Oscars afterparty werd gespot hoe Jason zijn nette jasje galant afstond aan niemand minder dan Kate Beckinsale. De Engelse actrice is (voor zover de wereld weet) sinds haar split van producer Len Wiseman namelijk ook single. Kortom: één vriendelijke actie en dat was voor sommige fans genoeg.

‘Cray’

In een interview met entertainmentsite Extra heeft Jason Momoa nu gereageerd op de wilde verhalen. “Het was cray“, stelt hij. “Je hebt één keer een gesprek met een vrouw over haar land – ik was in Engeland voor Aquaman 2. Iedereen was like: ‘daten jullie?'” legt hij uit.

En natuurlijk wil Jason Momoa direct even de dromers van hun roze speculatiewolk halen: “Nee, nee”, stelt hij over mogelijk romantische gevoelens achter zijn uitgeleende jasje. “Het was chivalry, ze had het koud.” Dus er speelt écht niks? “Nee, absoluut niet. We zijn niet samen. Zij is erg aardig, ik was erg aardig – gewoon een gentleman“, deelt hij. En ten slotte: “Ik ga mijn jas nu niet meer aan mensen geven”, aldus Momoa.

Relatiestatus

De dating-geruchten rond Momoa zouden een flinke domper zijn op de speculaties dat hij en (ex-)vrouw Lisa Bonet toch weer bij elkaar waren gekomen. Na een relatie van 16 jaar en een huwelijk van 4 jaar gaven zij in januari dit jaar namelijk aan dat ze toch een punt achter hun romance hadden gezet.

“We hebben allemaal de druk en veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld”, schreef Jason namens hem en Lisa op zijn Instagram. “Een revolutie ontvouwt zich en ons gezin is daar geen uitzondering op… Voelen en groeien vanuit de seismische verschuivingen die zich voordoen. En dus delen we ons familienieuws: dat we een punt zetten achter dit huwelijk.”

Maar in maart meldden verschillende bronnen vervolgens dat Jason tóch weer bij Lisa en hun kinderen in getrokken zou zijn. Hollywood Life deed deze claim begin vorige maand op basis van ‘insider info’, maar hoe het precies zit? Eind maart maakte Jason gehakt van deze claims. “We zijn niet opnieuw bij elkaar. We zijn familie. We hebben samen twee prachtige kinderen”, deelde hij met Access Hollywood. Kortom: Jason heeft gewoon even geen romance aan z’n hoofd, en ook op een geleend jasje van de acteur hoeft voorlopig niemand te hopen.

Bron: Extra, Marie Claire archief, Access Hollywood | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook