Gespot op Instagram: picnic-ready met deze vrolijke trends

Flaneren in het park doe je zo!

Lees ook

Nu de zon zich vaker laat zien, hebben we massaal zin in flaneren op terrasjes en lekker eten (en drankjes doen) in de buitenlucht. Onmisbaar onderdeel van het voorjaar is dan ook om het gras van je lokale park eens op te zoeken en lekker met elkaar te picknicken. Op Instagram hebben we al volop romantische looks voorbij zien komen die perféct zijn voor zo’n dag in de buitenlucht.

Romantisch flaneren

Of het nu ligt aan de invloed van Bridgerton, of dat we na twee jaar met maskers en binnenblijven gewoon álles uit de kast willen trekken: deze zomer is het tijd voor op en top romantische outfits. Regency-silhouetten met een vierkante neklijn en pofmouwtjes gaan we bijvoorbeeld vaak zien, zoals Nicole Ocran, Karina, en Alicia Roddy hier demonstreren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

Ook Trine Kjaer gaat voor pof, en kleedt zich net als Alicia Roddy in een felle kleur. Kunnen je vrienden je in het overvolle park vol zonaanbidders in elk geval niet over het hoofd zien! Emmanuelle Koffi laat juist de andere kant zien: met een lange strokenrok in een lichte kleur en een chunky matchende sweater is ze klaar om te flaneren én blijft ze ’s avonds ook warm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

Layered

Als je één ding wilt voorkomen bij je picknick, dan is het wel een vroege exit omdat je tóch te hard bent afgekoeld. De oplossing? Laagjes! Deze winter zagen we al dat mismatched prints helemaal hot waren, en deze zomer blijft dat zo. Dat betekent: volop flowy laagjes. Kirsty van @girlwithbellsandwhistles kiest bijvoorbeeld voor strepen en florals met een vrolijke maxi-jurk. Maar die clashende prints zijn geen must, bewijst Monikh Dale. Ook in flowy monochroom ben je helemaal klaar voor een middag op het picnickkleed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsty (@girlwithbellsandwhistles)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monikh (@monikh)

Zoet en edgy

En ten slotte: naast alle romantische Regency-silhouetten en lieflijke florals, kun je ook bij je volgende picknick voor een edgy randje aan je outfit gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouchka (@anouchkagauthier)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Valentine 🏹 (@amyvalentinex)

Zo gaat Anouchka Gauthier voor een 60’s twist op de voorjaarstrends met een mini dress, een stel hoge laarzen en een donkere tint op de lippen. Stijlvol mét een randje! Britse influencer Amy Valentine geeft haar look bovendien een rock ’n roll draai: een chunky leren riem over een simpel wit jurkje en een stel enkellaarsjes met een blokhak en slangenprint maken de outfit af.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook