Motivation Monday: win een Mexx sportoutfit t.w.v. €100

Zo maak je de blits tijdens het sporten!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag goed met een fijne winactie. Deze week trappen we sportief af: je maakt namelijk kans op een Mexx sportoutfit t.w.v. €100. Sporten wordt opeens een stuk leuker!

Sportcollectie van Mexx

Naar de sportschool gaan of de hardloopschoenen onder de voeten binden is iets waar je niet altijd zin in hebt. Maar zeg eens eerlijk: sporten wordt toch een stuk leuker met een mooie, nieuwe outfit? In dat geval heeft Mexx genoeg leuks in diens assortiment.

Als we aan Mexx denken, denken we aan fijne truien, pantalons, pullovers en spijkerbroeken, maar het merk heeft ook een uitgebreide sportcollectie waar jij je sport- en fitnesskleding kunt bemachtigen. Denk aan loose fit t-shirts, high waist sportleggings, bikershorts, sleeveless tops en sportbeha's. Uiteraard allemaal comfortabel en een ware partner in crime wanneer jij je in het zweet werkt. De zomercollectie komt in echte zomerse kleuren, zoals in pastelroze of mintgroen en de items kun je makkelijk met elkaar combineren. Bij Mexx vind je allesbehalve saaie work-outkleding!

Fun fact: wist je dat de xx in Mexx voor twee kusjes staan? In 1986 werden de merken Moustache en Emanuelle samengevoegd. Ze voegden de voorletters van beide merken samen voor hun nieuwe bedrijfsnaam en voegden daar XX aan toe.

Winnen

Zie jij jezelf wel de blits maken in de sportschool in een sportset van Mexx? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Wij mogen namelijk een sportoutfit van Mexx weggeven t.w.v. 100 euro. Op de website van het merk kun je een sportlegging en top naar keuze uitzoeken, hoe leuk is dat? Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-and-win title="Motivation Monday: win een Mexx sportoutfit" description="Motivation Monday: win een Mexx sportoutfit t.w.v. €100 " ended_at="17-31-2022" brand="Marie Claire" ]

Deze actie loopt van 11 april tot en met 17 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Wij zullen de gegevens van de winnaar delen met Mexx, de winnaar kan vervolgens de sportset naar keuze met hen communiceren.