Brooklyn Beckham en Nicola Peltz stapten dit weekend in het huwelijksbootje

Op Instagram blikken de Beckhams terug op de bijzondere dag.

Het was een bijzonder weekend voor Brooklyn Beckham en Nicola Peltz. Dit weekend zei het koppel ‘I Do‘ op het Palm Beach-landgoed in Florida, onder het toeziend oog van the rich and famous. Daarmee werd de speciale dag van de twee al snel gedoopt tot dé society wedding van het jaar.

De gastenlijst

Op het landgoed van Nicola’s ouders biljonair Nelson Peltz en model Claudia Heffner Peltz verzamelden de bruid en bruidegom en diens gasten zich om de liefde te vieren. Uiteraard waren Brooklyns ouders Victoria Beckham en David Backham en zijn broertjes en zusje van de partij. Zij vlogen speciaal voor de bruiloft naar Amerika voor een lang weekend. Naast hen waren er nog vele A-listers van de partij, zoals Serena Williams, Venus Williams, Eva Longoria, Gigi Hadid, Gordon Ramsey en VB’s voormalig Spice Girls-bandleden Melanie Chisholm en Melanie Brown.

De outfits

Nicola verscheen in een Valentino couture-jurk met gigantische sleep aan het altaar. Maar dat was niet eens het bijzonderste element aan haar jurk. Zo liet Nicola’s moeder Claudia er een boos oog in naaien als talisman voor haar dochter en een berichtje dat het Valentino-team met blauwe draad in de bruidsjurk naaide. Brooklyn gaf het jawoord in een Dior-pak.

Ook werden er op de grote dag creaties van Victoria Beckham gespot – hoe kan het ook anders? Zelf droeg ze een metallic couture slip dress uit haar eigen collectie. Haar vriendin Eva Longoria droeg een zwarte jurk uit haar spring/summer 2022 collection en model Mia Regan – de date van Romeo Beckham – droeg ook een stuk uit de collectie van Victoria.

De grote dag

Het was niemand minder dan vader Nelson die zijn dochter naar het altaar begeleide op het nummer Songbird en haar newly schoonzus Harper Beckham was een van de bloemenmeisjes. Na de ceremonie werd er een cocktailtje gedronken onder het genot van de muziek van een jazz kwartet, opgevolgd door die van een 12-koppige live band voor het black-tie diner. Uiteraard was er ook ruimte voor de traditionele speeches. Onder anderen zijn broers Romeo en Cruz Beckham, die ook zijn best men waren, spraken een woordje. En ook papa Beckham sprak het bruidspaar toe met warme woorden.

Tijdens de grote dag zelf deelden zowel het bruispaar als de gasten geen kiekjes van de bruiloft, maar inmiddels is het tijd om op Instagram terug te blikken op de grote dag. “Mr. & Mrs. Peltz Beckham” schrijven Brooklyn en Nicola beiden op Instagram. Het lijkt er daarmee op dat ze elkaar achternaam hebben aangenomen. Ook David staat op zijn social media stil bij de grote dag: “Gefeliciteerd Mr. En Mrs. Beckham ❤️. Welkom bij de familie, Nicola. Love you, Bust”. En ook Victoria neemt de tijd om met dezelfde woorden Nicola welkom te heten tot de familie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @brooklynbeckham

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @brooklynbeckham

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @brooklynbeckham

Het prachtige festijn heeft overigens wel een lieve duit gekost. Zo berichtte Mail Online dat het sprookjeshuwelijk van de twee zo’n 3 miljoen dollar koste. Overigens wilden de newly weds met hun trouwdag ook iets goeds doen. Zo sloegen Brooklyn en Nicola de handen in een met Care, een humanitair agentschap. Het bruidspaar vroeg vervolgens aan hun gasten of ze een donatie wilden doen om hulp te bieden aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Bron: Vogue | Beeld: BrunoPress, Instagram (Vogue, German Larkin) 

Laatste nieuws