Single and ready to mingle? 6 redenen waarom je eens een singles event moet bezoeken

Singles opgelet, dit event wil je niet missen!

Lees ook

Avonden speciaal voor singles. Je komt ze overal in Amsterdam tegen. Ouderwets speeddaten, chique cocktail masterclasses en huisfeesten barstensvol singles. Er is voor ieder wat wils, en het wordt nu hoog tijd dat jij het ook een keer probeert.

Let’s get flirty

De flirtfeesten van Inner Circle zijn fantastisch. Deze datingapp is een expert in het organiseren van evenementen en doet er alles aan om singles weer in het echte leven aan het socializen en flirten te krijgen. We vertellen je graag waarom je hun feestjes eens zou moeten proberen:

1. Je ontmoet meer nieuwe mensen dan je ooit naar rechts zou kunnen swipen

Heb je er wel een beetje genoeg van dat je steeds dezelfde gezichten tegenkomt op datingapps? Dachten we al. Er gaat een wereld vol offline-daters voor je open tijdens singles feesten en op deze evenementen kun je ze allemaal ontmoeten.

2. Iedereen is serieus over zijn liefdesleven

Online daten is te gemakkelijk en mensen hebben er daarom helemaal geen problemen mee dat ze daar hun (en jouw) tijd verspillen. Maar iets leuks aantrekken en daadwerkelijk naar een singles event gaan vergt iets meer moeite. En Inner Circle screent ook nog eens alle nieuwe leden om te controleren of ze serieus met hun liefdesleven bezig zijn. Als je dus voor eens en altijd af wilt zijn van mensen die jouw tijd verspillen, bestel je direct een ticket.

3. Flirten voor gevorderden

Iedereen is (uiteraard) single, dus wat heb je te verliezen? Het leuke van singles evenementen is dat je weet dat iedereen in hetzelfde schuitje zit en ook openstaat voor flirten. Dus als je oogcontact maakt met iemand aan de andere kant van de bar die je leuk vindt, kun je meteen je slag slaan.

4. Je bent toe aan een refresh van jouw liefdesleven

Date-moeheid is echt een ding. Als je niet weer een hele woensdagavond wilt opofferen voor een afspraakje met maar één iemand, is een ontmoeting met 300 andere singles de perfecte oplossing voor jou.

5. Je wilt iemand vinden met wie het echt klikt

Genoeg van al die inhoudsloze gesprekken met saaie mensen? Dat gaat je niet gebeuren op Inner Circle evenementen, want ze maken het supermakkelijk om het gesprek op gang te krijgen. Met uitdagende spelletjes om het ijs te breken, verrassend entertainment en ijskoude drankjes zit je nooit meer om een gespreksonderwerp verlegen.

6. Het beste moet nog komen

Je kunt alvast uitkijken naar een heel foodfestival vol singles, happy hour na het werk en een lang weekend event dat de kater zeker waard gaat zijn.

Dus wat dacht je ervan? Klaar om een keer een singles evenement te proberen? Dit moet je dan doen:

 

Twijfel je nog een beetje? Velen gingen je voor en vonden de flirtfeesten een waar succes. “Ik ontmoette twee superleuke jongens…”, vertelde Sanne over het flirtfeest bij George Cocktails and Food. “Echt een heerlijke avond, fantastische canapés, goede mix van gasten, ik ben er de volgende keer weer bij”, was het oordeel van Lieke nadat ze bij de The Royal Exchange was voor een Flirtfeest, en volgens Chanel was het event van Inner Circle bij The Little Blue Door “veel beter dan andere singles events” waar ze eerder was geweest. Klinkt goed! 

Beeld: Inner Circle 

Laatste nieuws

Zie ook